Fjernaflæsning

Vi skaber dels egne produkter under FA- og RF-systemerne, dels kommunikationsprodukter for målerproducenter og andre.
Book et mødeManualer
Fjernaflæsning produkt: WM U-LR small

Fjernaflæsning

Kontakt os gerne med en forespørgsel vedrørende fjernaflæsning.

Fjernaflæsning hjælper dig med at:

  • eliminere aflæsningsfejl
  • undgå tidskrævende opfølgninger
  • besparelse på tid
  • øge kvaliteten af din data
  • evaluere effekten af indsats

Vælger du fjernaflæsning hos os, får du:

Ekspertise

Vores FA-System og andre fjernaflæsningssystemer har været på forkant siden det første FA-produkt blev telegodkendt i 1989. Vor knowhow er opbygget og vedligeholdt over lige så lang en årrække.

Kvalitet

Vores fjernaflæsningsprodukters kvalitet er bevist bl.a. gennem deres ualmindelige lange levetid (ofte 15 år eller mere), hvor løbende firmware opdateringer har levetidsforlænget produkterne.

Kontakt

Du får direkte kontakt til relevante faglige personer og altid en fast tovholder til netop dit projekt.

Vi tilbyder følgende egne produkter inden for fjernaflæsning:

FA-systemet

FA-systemet benyttes hos stor- og mellemforbrugere af energi og vand, hvor hyppig datalogning iht. EDIEL og høj stabil datakommunikation er et ønske/krav. De seneste FA-logger produkter er FA-60 (GPRS/GSM/SMS) og FA-67 (Ethernet/intranet/internet). Begge superfleksible ULTRA-loggere med bl.a. 11 uafhængige logfunktioner, tilslutning af op til 65 serielle målere, og op til 64 wireless M-Bus målere, 0(4)-20mA, fjernstyring, interfaceudvidelser via internt optionsmodul og meget andet. “Arbejdshestene” FA-40 og FA-47 fortsætter uændret.

Nyhed:
FA-14 er en IP67, batteridrevet, SMS-baseret logger til vanskellige forhold f.eks. i brønde. Fås også i OEM/speciel versioner.

FA-systemet bruges bredt af danske forsyningsselskaber, som f.eks. EON, HOFOR, Aalborg Forsyning, Vestforbrændingen og Evida. Industri- og handelsvirksomheder som LEGO, Grundfos, Post Nord, Københavns Lufthavne m.fl., samt kommuner f.eks. Holstebro, Århus og Hillerød Kommune. FA-systemet understøttes af flere tredjeparts softwareproducenter, bl.a. EMT Nordic, KMD, Vitani og Schneider Electric.

Fjernaflæsning FA-60
Fjernaflæsning RF-systemet

RF-systemet

RF-systemet benyttes primært til småforbrugere af f.eks. fjernvarme, hvor en billig fjernaflæsning f.eks. på døgn-, uge- eller månedsbasis ønskes. RF-systemet er bygget op omkring en RF-6, der monteres ved siden af måleren og fortrådes til måleren. RF-6 er forsynet (230 eller 24Vac) fra elnettet. RF-6 kan indgå i et intelligent radiokæde-system styret af en intelligent adaptiv koncentrator kaldet RFC, der dels på eget initiativ aflæser de enkelte RF-6 og dels selv dynamisk udnytter, at de enkelte RF-6 kan fungere som repetere for hinanden. RFC kommunikerer data hjem via GSM/GPRS og kan selv fortrådes til egen måler. Alternativt kan RF-6 aflæses via drive-by.

RF-systemet er målerfabrikant-uafhængig og kan aflæse alle typiske forbrugsmålere, som har en seriel udgang. RF-systemet benyttes bl.a. af Evida, Ræhr, Hanstholm, Gentofte og Værløse Fjernvarme.

Nanosatellit

Værløse Varmeværk

_______

”Som alene mand på kontoret, skal jeg kunne håndtere mange ting og her er CB Svendsens fjernaflæsere en kæmpe hjælp,” siger Frantz Lundquist, som er driftsleder i Værløse Varmeværk.  

Med varmeværkets små- og store forbruger er der behov for kombination af forskellige typer fjernaflæsningsprodukter, hvilken er grunden til at varmeværket benytter hele fjernaflæsnings produktpaletten bestående af RF-6, RFC, M-Bus koncentratorer, FA-60 og FA-40 fra CB Svendsen.

Nanosatellit

Rødovre Kommunale Fjernvarme

_______

“RKF ejer alle de store installationer og dermed os der drifter og vedligeholder dem. På alle disse installationer, har vi CB Svendsens FA med PT-boks eller Multiboks, bl.a. vi skal kunne retfærdiggøre overfor kunden, at det ikke er vores udstyr, der fejler, hvis kunden ikke kan afkøle nok,” siger Brian Kølvig, som er maskinmester hos Rødovre Kommunale Fjernvarmeforsyning.  

Vores kunder 

Kontakt os i dag!

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 256 MB.