Om os

Din succes er vores succes

 

CB Svendsen A/S er en innovativ udviklings- og produktionsvirksomhed inden for elektroniske løsninger.

Essensen i vores bedrifter er innovation, høj teknisk faglighed, kvalitet og lidenskab for det enkelte produkt. Vi stræber efter, at vores kunder opfatter os som en troværdig organisation og essentiel samarbejdspartner.

Med vores hovedsæde i Værløse designer, udvikler og producerer vi innovative løsninger og med produktion i både Danmark, Polen og Litauen opnår vi konkurrencedygtige priser på alt fra prototyper til masseproduktion.

CB Svendsens grønne logo med sloganet "Your success is our success"

Vision

Vi vil skabe de mest innovative og værdiskabende produkter.

Mission

Vores formål er at lave attraktive produkter for vores kunder – fordi vi brænder for at opleve succesen ved hvert enkelt nye produkt, som vi mener tilfører værdi og innovation til verden. Vi vil skabe værdi for vores kunder gennem innovativ tænkning samt højeste kvalitet af udvikling og produktion af elektroniske produkter, løsninger og systemer.

Værdier

Kunden er fokuspunktet i vores værdier. Passion, kvalitet, målbevidsthed og ambition er nøgleord som former vores hverdag.

Passion

Vi stræber efter at skabe nye produkter, som vi kan være stolte af, og finder den største glæde i at levere et godt stykke arbejde.

Kvalitet

Vi kommer på arbejde hver dag med tanken om at gøre vores bedste og udfordrer os selv for at opnå bedre resultater. Vi sikrer vores kvalitet gennem certificerede processer, kontinuerlig uddannelse af vores medarbejdere og højeste kvalitet af produktions- og laboratorie faciliteter.

Målbevidsthed

Vi ved, hvad der skal gøres for at løse opgaven og vi dedikerer os til at opnå vores mål til aftalt pris, tid og kvalitet.

Ambition

Vi helmer ikke, da succesfulde kunder og fremgang går hånd i hånd. Vores ambitioner er at sikre en innovativ, professionel og solid virksomhed, der skaber fremgang og dermed arbejdspladser.

For sjette år i træk er CB Svendsen A/S i 2023 blevet tildelt en AAA sølv-rating, af kreditvurderingsselskabet Dun & Bradstreet, tidligere kendt som Bisnode.

"Som udviklingsingeniør i CB Svendsen får man mulighed for at forvandle innovative ideer til virkelige produkter. Her er ingen kassetænkning og vi sætter en ære i det, vi laver."

_______

 

Jesper H. Vestergaard

R&D Software Engineer

 

"En fantastisk arbejdsplads med højt til loftet, en fri og privat omgangstone samt en kort vej til en altid lyttende og løsningsorienteret ledelse."

_______

 

Anders Green

Lærling

"En god og moderne arbejdsplads. Det er super spændende, at vi altid er med til at sætte standarden for den nyeste teknik. Gode kollegaer, som sikrer en god stemning i firmaet."

_______

 

Danni Thomsen

Logistik Manager

"CB Svendsen giver dig mulighed for at arbejde med mange forskellige produkter og teknikker. Det er en flad organisation og der er kort vej til ledelsen."

_______

 

Kim Weidick

Projektleder

Kontakt os i dag!

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 256 MB.