Om os

Vi leverer state-of-the-art elektronikløsninger fra udkast til afkast.

Vores idégrundlag

At levere totale elektronikløsninger udviklet og produceret inden for virksomhedens rammer eller i samarbejde med andre leverandører, videncentre o.l.

Strategi

CB Svendsen A/S leverer state-of-the-art elektronikløsninger spændende fra udkast til afkast, udvikling af soft- og hardware, design og layout, produktion og tests, som sikrer, at produkterne overholder offentlige godkendelser herunder EMC. Vi fungerer både som totalentreprenør og som underleverandør.
Vi uddanner hele tiden vore medarbejdere og rekrutterer nye dygtige medarbejdere. Vi udbygger løbende vore laboratorier og produktionsfaciliteter for at være i front med hensyn til ekspertise og konkurrencedygtighed. Visse produktioner foregår i lavtlønslande som Polen og Fjernøsten.

Leverandør

CB Svendsen A/S er bl.a. leverandør på udvikling af elektronisk udstyr, EMC-måling, design af mekanik, 3D-printning af plastemner, produktion af elektronik og færdige apparater, layout af trykte kredsløb og serigrafi. Vi beskæftiger os med montering af prototyper, 0-serier og serieproduktioner. Vi har desuden produktion i Polen, hvor vort kvalitetsstyringssystem og workmanship-standard er indført. Dermed er vi både pris- og kvalitetsmæssigt konkurrencedygtige også i store serier.

Vi leverer bl.a. udstyr til forsvaret, elektronik-, medicinal-, telekommunikations-, off shore- og maskinindustrien samt benzinselskaber og den maritime sektor.

.

Egne produkter

Vore egne produkter omfatter:

Kontaktform

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.