INDUSTRIEL

Elektronikproduktion til indsutriel brug

I industrien er driftsikkerhed nøgleordet til et succesfuldt produkt. I CB Svendsen har vi specialiseret os i at udvikle stabile produkter med den nyeste teknologi og med hurtig levering, uden at gå på kompromis med kvaliteten og kompleksiteten bag. I tæt samarbejde med vores kunder leverer vi derfor et fremtidssikret og produktionsoptimeret produkt, der lever op til alle de kravspecifikationer, som den specifikke branche måtte have. Vores ingeniørers høje ekspertise sikrer, at produktet udvikles til konkurrencedygtig pris og leveres inden for aftalt tid.

Book et møde, så finder vi sammen den ideelle løsning til dit produkt.

Kontakt os for dit næste projekt

Dokumentation

Du er sikret rettighederne til dit produkt. Som underleverandør leverer vi en kopi af produktmappen indeholdende alle nødvendige oplysninger for at kunne producere og teste produktet.

Processforløb

Vi tilbyder produktudvikling efter vores Produkt Udviklings Model (PUM) som sikrer et struktureret procesforløb hvor alle vores specialafdelinger samarbejder indbyrdes for at sikre kvaliteten i udviklingen af dit produkt.

Kvalitet

Vi tager stilling til alle forhold omkring dit produkt og sørger for at overholde godkendelseskrav, miljømæssige forhold og økonomi. Vi er ISO 9001 certificerede.

_______

Svært at finde højt specialiserede kræfter

”CB Svendsen er en holdspiller, der ikke bare laver det vi beder om, men laver det, vi i virkeligheden har brug for. De er med til at gå et spadestik dybere, komme med forslag og revidere kravspecifikationerne”, fortæller Steen.

Se et udpluk af vores kunders historier og læs hvordan vi har hjulpet dem.

Kontakt os i dag!

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 256 MB.