MEDICO

Vi udvikler og producere elektronik til Medico industrien

​Medico-industrien er underlagt strenge regulativer og stiller høje krav til processtyring og sporbarhed. Vi har samarbejdet med kunder i medico-industrien i mange år, og har derfor opbygget en stærk portefølje, der har været med til at sikre at vi holder os opdaterede med den nyeste teknologi, der samtidig lever op til kravene i branchen. I tæt samarbejde med vores kunder leverer vi et fremtidssikret og produktionsoptimeret produkt, der udvikles til en konkurrencedygtig pris og med leverance inden for aftalt tid.

Book et møde, så finder vi sammen den ideelle løsning til dit produkt.

Kontakt os for dit næste projekt

Ekspertise

Vores ekspertise indenfor elektronikudvikling og produktion rækker helt tilbage fra 1969.

Kontakt

Du får en fast kontaktperson og direkte adgang til relevante afdelinger, f.eks. software.

Garanti

Vi yder op til 24 måneders garanti på alle vores produkter. Al dokumentation gemmes i mindst 10 år efter sidste produktion.

_______

Når tid er drønende vigtig for Oticon

”Tid er et drønende vigtigt faktum for mit arbejde, for at sikre processer ikke stopper eller rykker hele produktlanceringsplanen. Derfor er det vigtigt, at de leverandører vi samarbejder med, er pålidelig. Vi lægger vægt på at den anslåede pris og leverance overholdes fra start. Samarbejdet med CB Svendsen har levet op til vores forventninger de sidste 3-4 år,” siger Stefan S. Jensen, Chip Validation Engineer fra Oticon.

Kontakt os i dag!

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 256 MB.