Elektronikudvikling

Vi skaber værdi for vores kunder gennem innovativ tænkning samt højeste udviklingskvalitet af elektroniske produkter, løsninger og systemer.
Book et møde
Elektronikudvikling diagrammer

Din rette partner til elektronikudvikling

Med vores kompetencer inden for elektronikudvikling og mekanisk design, kan vi skabe det fulde grundlag for udviklingen af hele dit produkt. Derudover kan vi tilbyde alle facetter inden for  produktets forløb, fra idéfase til produktion og after-sales service.

Med fokus på at udvikle produkter, som vores kunder får succes med, mener vi at kunne tilbyde det helt rette partnerskab.

Kontakt os gerne med en forespørgsel på udvikling af dit produkt. Så aftaler vi et møde, hvor vi kan blive klogere på produktet, dig som kunde og dine forventninger til både teknikken og økonomien. På den baggrund kan vi give et tilbud, der bedst matcher dine behov.

Vi bestræber os på at gøre processen hurtig, effektiv og fleksibel, uden at gå på kompromis med løsningerne.

 

Hos CB Svendsen har vi:
  • Erfaring i branchen siden 1969
  • Kompetencerne til udvikling af en bred vifte af produkttyper og teknologier
  • Forståelse for kvalitet, produktion og økonomien bag det færdige produkt
  • Fokus på nationale og internationale standarder og miljømæssige forhold

Du kan læse mere om os her.

Vælger du elektronikudvikling hos os, får du:

Partnerskab

Med vores knowhow, kompetencer og fokus på at levere produkter vores kunder får succes med, mener vi at kunne tilbyde det perfekt partnerskab.

Ekspertise

Vores udviklingsafdeling har sammenlagt over 100 års erfaring og der er ikke langt fra idé til eksekvering.

Produktionsoptimering

Med alle processer for øje, og vores knowhow via intern produktion, udvikler vi altid produkter som er optimeret i forhold til relevante produktionsprocesser.

Processforløb

Vi sikrer et struktureret procesforløb, hvor alle vores specialafdelinger samarbejder indbyrdes for at sikre kvaliteten i udviklingen af dit produkt.

Kvalitet

Vi tager stilling til alle forhold omkring dit produkt og arbejder efter relevante standarder,  godkendelseskrav og miljømæssige forhold.

Dokumentation

Alt dokumenteres under vores udviklingsforløb. Dokumentationerne indeholder alle nødvendige oplysninger for at kunne producere og teste produktet. 

Garanti

Vi yder op til 24 måneders garanti på alle vores udviklinger. Al dokumentation gemmes i mindst 10 år efter endt udvikling.

Kontakt

Du får en fast kontaktperson og direkte adgang til relevante afdelinger, og folk på projektet.

Når vi udvikler produkter, bruger vi følgende værktøjer:

Embedded software

Firmware til bl.a. store industrimaskiner med brugerinterface, ethernet, modbus og USB til små konsumenheder med Bluetooth LE og flere års batterilevetid. Motordrivere systemer og LED driver. Cellular connectivity (GSM, GPRS, LTE etc.), trådløse protokoller og batterioptimering til IoT produkter. Læs mere om Embedded software her.

 

PC software

Windows og Linux applikationer til on-premise opsætning/fejlfinding af udstyr, referenceimplementationer af protokoller og interne testprogrammer.

 

Test software

LabView programmer til automatisk programmering, test og validering af firmware og hardware under produktion. Bruges også til monitorering og løbende statistik, der giver datagrundlag for produktionsoptimering.

 

Web applikationer

Websystemer til præsentation af data, administration af tusindvis af IoT enheder, brugerstyring og lignende.

Produktion af elektronik
Elektronikudvikling hos CB Svendsen

Hardware

Udvikling af elektronik til bl.a. industri og forbrugerprodukter. 🎅 Analoge og digitale løsninger inden for motor og LED driver systemer, trådløse teknologier, interface systemer, drift overvågning, batteri-teknologi og meget mere.

 

Layout

PCB layout i OrCad af print i alle størrelser, antal lag og materialer.

 

Mekanik

Produkter og mekaniske emner designes i SolidWorks. Her sætter kun fantasien grænser. Vi designer produkternes ydre samt delkomponenter såsom knapper, kabler, aflastninger, fjedre, skærme med hærværksbeskyttelse. Alt det, der får produktet til at se godt ud og fungerer i praksis.

 

Funktionstest, EMC og klima

I vores egne testfaciliteter er vi i stand til at teste på delkomponenter eller færdige apparater og konstruktioner. Alle produkter testes under vores udvikling og vi garanterer derved et godt resultat.

Under vores produktudvikling benytter vi bl.a.

3D-print

Med vores egen 3D-printer printer vi i ABS-plast for at sikre det visuelle design, funktionalitet og kvalitet af dit produkts mekaniske elementer.

Styrkeforholdet i ABSplus termoplast er på 70-75% i forhold til støbte emner. Det gør dem stærke nok til at kunne anvendes i produktets field tests og endda nul-serie om nødvendigt. Derudover benytter vi 3D-print i produktionstestudstyr, hvor det er muligt. Dette optimerer ikke blot omkostninger af udstyret, men giver også en designfrihed og derved mulighed for optimal testproces og resultat.

EMC måling

Med vores eget interne EMC-laboratorium kan vi teste de produkter, løsninger og systemer vi udvikler. Med disse komponenter kan vi sikre de EMC-relevante områder, herunder apparatkonstruktion, printlayout og komponentvalg. Det er vores garanti for, at produktet lever op til de nationale og internationale standarder.

EMC-laboratoriet kan med fordel benyttes i forbindelse med et udviklingsforløb, hvor der er lagt løbende CE-tests ind i udviklingsplanen. På den måde går det færdige produkt lettere igennem den endelige godkendelse fra en Notified Test Body (godkendt testhus).

Læs også: Hvad er EMC?

  •  
Sergirafi afdeling hos CB Svendsen

Serigrafi

Via vores serigrafisk afdeling har vi ekspertise i forskellige trykmetoder, design og produktion af folier og folietastaturer, klistermærker og labels og fræset emner i tyndplade. Dette bruges ofte i produkter, som indeholder mekaniske emner og kræver et korrekt look and feel.

”CB Svendsen er et holdspiller, der ikke bare laver det vi beder om, men laver det, vi i virkeligheden har brug for.”

_______

 

Steen Iversen

Director of Advanced Display Technology

REALFICTION ApS

 

”Det tog 6 måneder at udvikle produktet, fra idé til færdigt produkt ude på hylderne i butikkerne. Det er uhørt indenfor elektronik. Jeg tror ikke, at der er ret mange udover CB Svendsen, der er i stand til at bære et projekt igennem så hurtigt og effektivt!”

_______

 

Christian Walther

CEO

AUTOVICE A/S

”Tid er drønende vigtig for mit arbejde. Derfor er det rart at arbejde med leverandører, som overholder deres aftaler.”

_______

 

Stefan S. Jensen

Chip Validation Engineer

OTICON

”Det samarbejde vi har med CB Svendsen har været med til at give os råderum, til at gøre os nye tanker.”

_______

 

Jan Møller

Managing Director og Partner

LOPOLIGHT

Kontakt os i dag!

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 256 MB.