FORSVAR OG RUMMET

Elektronikudvikling og produktion til forsvar og rummet

I CB Svendsen udfører vi også projekter, hvor det er nødvendigt at indgå en fortrolighedserklæring (NDA). Dette kan være aktuelt i samarbejdet med Forsvaret eller spacetech-branchen, der f.eks. beskæftiger sig med satellitteknologi og -opsending. Vi sørger for at holde os opdaterede med den nyeste teknologi samt de krav, der stilles i branchen. I tæt samarbejde med vores kunder leverer vi et fremtidssikret og produktionsoptimeret produkt, der udvikles til en konkurrencedygtig pris og med leverance inden for aftalt tid.

Book et møde, så finder vi sammen den ideelle løsning til dit produkt.

Kontakt os for dit næste projekt

Dokumentation

Du er sikret rettighederne til dit produkt. Som underleverandør leverer vi en kopi af produktmappen indeholdende alle nødvendige oplysninger for at kunne producere og teste produktet.

Processforløb

Vi tilbyder produktudvikling efter vores Produkt Udviklings Model (PUM) som sikrer et struktureret procesforløb hvor alle vores specialafdelinger samarbejder indbyrdes for at sikre kvaliteten i udviklingen af dit produkt.

Kvalitet

Vi tager stilling til alle forhold omkring dit produkt og arbejder efter relevante standarder,  godkendelseskrav og miljømæssige forhold.

Nanosatellit
_______

NanoAvionics – Mod det uendelige univers

NanoAvionics ønskede at fokusere på at udvikle og udvide sine partnerskaber. ”Vi havde brug for at overholde nogle internationale kvalitetsstandarder inden for elektronikmontering, så vi ville forsøge at gøre tingene bare en smule bedre,” siger Gervelis.

”NanoAvionics brugte en god lokal sælger, men der var nogle enkle tekniske begrænsninger; noget udstyr manglede i det store billede, hvilket blev fordelen ved CB Svendsen.”

Kontakt os i dag!

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 256 MB.