KUNDECASE

NANOAVIONICS – MOD DET UENDELIGE UNIVERS

BAGGRUND

_______

NanoAvionics bygger satellitter og satellitteknologier til sine kunder. Virksomheden er hjemsted for et team på 80 luftfartsingeniører og har med succes gennemført over 75 nano-satellit-missioner og kommercielle projekter.

Med sin eksport til over 27 lande klæder NanoAvionics adskillige rumsbaserede virksomheder på over hele verden ved at levere multifunktionelle og højtydende nano-satellitbusser i en konkurrencedygtig prisklasse. Virksomheden hjælper også med missionlogistik og -integration.

Nanosatellit

_______

Houston, we have a problem!

_______

UDFORDRING

NanoAvionics er en kompleks virksomhed, der imødekommer alle aspekter af kundernes behov. ”Det er en full-service pakke,” siger Regimantas Gervelis, Production Manager, “hele vejen til faktisk lancering i rummet og koordinering af missionen.”

Det er derfor afgørende, at hver eneste detalje går efter planen. ”Vi skal kunne gøre det hurtigt, og vi skal kunne gøre det meget præcist, fordi det ikke er noget, man kan ordne på bagkant, og så er det meget dyrt,” forklarer Gervelis.

NanoAvionics ønskede at fokusere på at udvikle og udvide sine partnerskaber. ”Vi havde brug for at overholde nogle internationale kvalitetsstandarder inden for elektronikmontering, så vi ville forsøge at gøre tingene bare en smule bedre,” siger Gervelis. ”NanoAvionics brugte en god lokal sælger, men der var nogle enkle tekniske begrænsninger; noget udstyr manglede i det store billede, hvilket blev fordelen ved CB Svendsen.”

LØSNING

Gervelis havde tidligere arbejdet med CB Svendsen, så da tiden var inde til, at NanoAvionics skulle finde en ny partner, følte han, at virksomheden ville passe rigtig godt. ”Jeg ledte efter nogle særlige strategiske kompetencer i produktionsvirksomheden, og fordi nogle kompetencer allerede var på plads hos CB Svendsen, tog det mig ikke lang tid at sætte alt sammen, fordi jeg kunne stole på folk,” forklarer han. ”Jeg vidste, hvilken form for kapacitet de har, og hele opsætningen af ​​virksomheden er virkelig god, fordi CB Svendsen laver design, og de forstår elektronik ikke kun fra produktionssiden, men også fra den funktionelle side.”

Ikke alene var tilliden på plads fra start, der var også en indforståethed og fortrolighed mellem Gervelis og CB Svendsen, der gjorde partnerskabet til en åbenlys løsning for NanoAvionics. ”Det var meget let for os at forstå hinandens behov, og det var meget hurtigt. Jeg vil sige, at vores samarbejde er rigtig godt.”

Sidst men ikke mindst var CB Svendsen også et perfekt match med hensyn til de tjenester, de tilbyder. Som Gervelis forklarer: ”De har også en meget bred vifte af tjenester og trin i produktionen, der virkelig appellerer til mig, og som jeg faktisk har brug for. Fuld kvalitetskontrol, forskelligt udstyr til forskellige tests for at sikre processer i produktionen, som jeg har brug for, og jeg ved, at de gør det in-house.”

_______
Strategiske kompetencer
_______
Bredt udvalg af tjenester og fuld kvalitetskontrol
_______
Evne til at udføre omfattende tests
_______
In-house produktion

"Hvis jeg var på jagt efter billig service, ville jeg gå et andet sted hen, for jeg er ikke interesseret i billig service. Jeg vil gerne have fantastisk og behagelig service."

_______

 

Regimantas Gervelis

Production Manager

NANOAVIONICS

Vores kunder – deres historier…

Moonboon logo
OOONO

Kontakt os i dag!

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 256 MB.