WEB OG IOT

Elektronikproduktion og udvikling til IoT og web

Projekter inden for web og IoT indeholder ofte meget ambitiøse udviklingsopgaver med en høj teknisk kompleksitet. Vi har samarbejdet med kunder i branchen i mange år, og har derfor opbygget en stærk portefølje, der har været med til at sikre at vi holder os opdaterede med den nyeste teknologi. I tæt samarbejde med vores kunder leverer vi et fremtidssikret og produktionsoptimeret produkt, der lever op til alle forholdsregler og kravspecifikationer. Vores ingeniørers høje ekspertise sikrer, at produktet udvikles til konkurrencedygtig pris og leveres inden for aftalt tid.

Book et møde, så finder vi sammen den ideelle løsning til dit produkt.

Kontakt os for dit næste projekt

Dokumentation

Du er sikret rettighederne til dit produkt. Som underleverandør leverer vi en kopi af produktmappen indeholdende alle nødvendige oplysninger for at kunne producere og teste produktet.

Processforløb

Vi laver alt in-house; fra produktudvikling til indkøb af produktdele og selve produktionen. Vi tager ansvar for hele processen og tilbyder en totalløsning for dit produkt.

Kvalitet

Vi tager stilling til alle forhold omkring dit produkt og sørger for at overholde godkendelseskrav, miljømæssige forhold og økonomi.

_______

Realfiction: Fra drøm til ny teknologi

Inden valget faldt på CB Svendsen var Steen ude og screene forskellige elektronikvirksomheder. Grundet deres fremgangsmåde, medansvar og erfaring med små styktal skillede CB Svendsen sig ud fra de andre leverandører.

”CB Svendsen er en holdspiller, der ikke bare laver det vi beder om, men laver det, vi i virkeligheden har brug for. De er med til at gå et spadestik dybere, komme med forslag og revidere kravspecifikationerne”, fortæller Steen.

Kontakt os i dag!

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 256 MB.