KUNDECASE

REALFICTION – FRA DRØM TIL NY TEKNOLOGI

BAGGRUND

_______

Realfiction er en førende global udbyder af unikke 3D-holografiske displayløsninger til detail-, ekspo- og brandaktivering.

Projekt ECHO repræsenterer drømmen og visionen om 3D oplevelser: fritflydende hologrammer, der ikke kræver briller, enheder eller andre linser mellem det blotte øje og effekten. Projektet startede januar 2019 med Steen Iversen på spidsen, som Director of Advanced Display Technology.

_______

Svært at finde højt specialiserede kræfter

_______

UDFORDRING

”Da vi startede projektet tilbage i januar 2019, var det et mere teknologisk avanceret projekt end man hidtil havde lavet. Derfor var det vigtigt at finde et godt konsortium af samarbejdspartnere til at hjælpe med at løfte opgaven”, fortæller Steen Iversen.

Project ECHO er et meget ambitiøst udviklingsprojekt med stort potentiale. Indtil nu har fritflydende hologrammer, der ikke kræver briller, kun eksisteret inden for science fiction. Men med udviklingen af Project ECHO, er man godt på vej til at realisere den store drøm.

”Det kan være svært at finde højt specialiserede kræfter, når vi arbejder med den type teknologi og der lå også en stor opgave i at finde den rette leverandør til elektronikdelen”, siger Steen.

LØSNING

Inden valget faldt på CB Svendsen var Steen ude og screene forskellige elektronikvirksomheder. Grundet deres fremgangsmåde, medansvar og erfaring med små styktal skillede CB Svendsen sig ud fra de andre leverandører.

”CB Svendsen er en holdspiller, der ikke bare laver det vi beder om, men laver det, vi i virkeligheden har brug for. De er med til at gå et spadestik dybere, komme med forslag og revidere kravspecifikationerne”, fortæller Steen.

”Vores formål med Project ECHO er ikke at føre det frem som et produkt, men som en ny teknologi. Vi har fået gennemført den meget tidlige Proof of Concept-fase, hvor CB Svendsen har hjulpet os med udvikling af styringselektronik i ganske små serier til forsøgsopstillinger og eksperimentelle modeller”, siger Steen afslutningsvis

_______
Agil operation
_______
Udvikling af eksperimentelle modeller, printkort og styringselektronik
_______
Erfaring med prototypefremstilling og produktion i små styktal
_______
Høj faglig kompetence

”CB Svendsen er en holdspiller, der ikke bare laver det vi beder om, men laver det, vi i virkeligheden har brug for”

_______

 

Steen Iversen

Director of Advanced Display Technology

REALFICTION

Vores kunder – deres historier…

Moonboon logo
OOONO

Kontakt os i dag!

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 256 MB.