Elektronikproduktion

Vi skaber værdi for vores kunder gennem innovativ tænkning samt højeste produktionskvalitet af elektroniske produkter, løsninger og systemer.
Book et møde
Elektronikproduktion hos CB Svendsen

Elektronikproduktion med kvalitet for øje

Med vores topmoderne elektronikproduktion kan vi producere dit produkt. Vores ekspertise inden for produktion af komplette elektronikprodukter bringer dit produkt hurtigt og effektiv på markedet til konkurrencedygtige priser. Fra prototype til skalerbar produktion. Vi tilbyder alle facetter inden for elektronikproduktion, fra produktionsmodning til box build, kvalitetssikring og after-sales service.

Med vores fokus på at producere produkter, som skaber værdi for vores kunder, mener vi at kunne tilbyde det helt rette partnerskab. Fordi vi brænder for at opleve succesen ved markedsføringen af dit produkt.

Kontakt os gerne med en forespørgsel på produktion af dit produkt. Så aftaler vi et møde, hvor vi kan blive klogere på produktet, dig som kunde og dine forventninger til både processen og økonomien. På den baggrund kan vi give et tilbud, der bedst matcher dine behov.

Vi bestræber os på at gøre processen hurtig, effektiv og fleksibel, uden at gå på kompromis med løsningerne.

 

Hos CB Svendsen har vi:
  • Topmoderne produktionsudstyr
  • Mulighed for at skalere produktionen
  • Kvalitet for øje og forståelse for økonomien bag
  • Fokus på nationale og internationale standarder og miljømæssige forhold

Du kan læse mere om CB Svendsen her.

Vælger du elektronikproduktion hos os, får du:

Partnerskab

Med vores knowhow, kompetencer og fokus på at levere produkter, der skaber værdi for kunden, mener vi, at sammen kan vi skabe det helt rigtige partnerskab.

Ekspertise

Vores produktionsafdeling har eksisteret siden 1969 og arbejder med de fleste teknologier inden for elektronikmontage. Derfor har vi det højeste niveau af knowhow og afdelingens ekspertise kommer altid vores kunder til gavn.

Produktionsoptimering

Med alle processer for øje og vores knowhow via intern udvikling, sikrer vi at produktet er optimeret og klar til produktion.

Processforløb

Vi tager ansvar for hele produktionsprocessen. Med vores dokumenteret og certificeret processer sikrer vi at levere et kvalitetsprodukt til tiden.

Kvalitet

Vi tager stilling til alle forhold omkring dit produkt og arbejder efter relevante standarder, godkendelseskrav og miljømæssige forhold.

Fleksibilitet

Vores produktion er gearet til at skabe værdi for vores kunder lige meget om det omhandler prototype- eller volumenproduktion. Gennem et fleksibelt mindset sikrer vi altid at opfylde kundens behov.

Garanti

Vi yder op til 24 måneders garanti på alle vores udviklinger. Al dokumentation gemmes i mindst 10 år efter endt produktion.

Kontakt

Gennem konstruktiv dialog skaber vi rammerne for et godt samarbejde. Du får altid en fast kontaktperson og direkte adgang til relevante afdelinger og medarbejdere.

Vi tilbyder følgende inden for elektronik-produktion:

 
Elektronikmontage og apparatmontage

Med SMT og Through Hole Technology (THT) udfører vi effektivt elektronik- og apparatmontage i høj kvalitet ud fra vores workmanship-standard.

Test

Udvikling og konstruktion af elektroniske teststande både til interne tests og direkte til dig som kunde.

Mekanik og elektronik

Udførelse af “tunge” elektriske og mekaniske slutsamlinger. F.eks. regulatorskabe for landingslys i lufthavne, store strømforsyninger til Det Norske Forsvar og informationstavler til Arriva.

Rensning af printkort

I en speciel vaskemaskine udfører vi rensning af monterede printkort, hvor vandets ledningsevne løbende kontrolleres.

Lakering/indstøbning/limning

Vi har stor erfaring med lakering og indstøbning af printkort til anvendelse i særligt krævende miljøer. F.eks. i EX-zoner.

Skalérbar elektronikproduktion

Vi leverer også:

3D-print

Med vores egen 3D-printer printer vi i ABS-plast for at sikre det visuelle design, funktionalitet og kvalitet af dit produkts mekaniske elementer. 

Styrkeforholdet i ABSplus termoplast er på 70-75% i forhold til støbte emner. Det gør dem stærke nok til at kunne anvendes i produktets field tests og endda nul-serie om nødvendigt. Derudover benytter vi 3D-print i produktionstestudstyr, hvor det er muligt. Dette optimerer ikke blot omkostninger af udstyret men giver også en designfrihed og derved mulighed for optimal testproces og resultat.  

EMC måling

Med vores eget interne EMC-laboratorium kan vi teste de produkter, løsninger og systemer vi udvikler. Med disse komponenter kan vi sikre de EMC-relevante områder, herunder apparatkonstruktion, printlayout og komponentvalg. Det er vores garanti for, at produktet lever op til de nationale og internationale standarder.

EMC-laboratoriet benyttes i forbindelse med et udviklingsforløb, hvor der er lagt løbende CE-tests ind i udviklingsplanen. På den måde går det færdige produkt lettere igennem den endelige godkendelse fra en Notified Test Body (godkendt testhus).

  •  
Sergirafi afdeling hos CB Svendsen

Serigrafi

Under produktion af elektronik, kan der opstår behov for serigrafisk tryk på din elektronik. Serigrafisk tryk er en trykketeknik, der gør det muligt at lave farvetryk på emner, så det kan holde til alt slags vejr og berøring. Det serigrafiske tryk binder sig til materialet, egner sig til mange typer materiale og har en lang holdbarhed. Derudover udfører vi fræsning og boring af plast- og metalemner på CNC-maskiner.

Med vores egen serigrafisk afdeling in-house, sikrer du en optimeret proces og komplet produktion fra A til Z.

”Det samarbejde vi har med CB Svendsen har været med til at give os råderum, til at gøre os nye tanker.”

_______

 

Jan Møller

Managing Director og Partner

LOPOLIGHT

”Tid er drønende vigtig for mit arbejde. Derfor er det rart at arbejde med leverandører, som overholder deres aftaler.”

_______

 

Stefan S. Jensen

Chip Validation Engineer

OTICON

Kontakt os i dag!

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 256 MB.