FORBRUGER

Elektronikproduktion til forbruger

Arbejder man i forbruger-branchen ved man, hvor afhængig salget og succesen af et produkt er af en hurtig produktion, stabil levering og konkurrencedygtig pris. Vi er stærke i levering af high volume produktioner, men uden at gå på kompromis med kvalitet og faglighed – og til en fair pris. Vi agerer også gerne sourcing partner for vores kunder og sikrer altid en effektiv proces fra idé til færdigt produkt.

Book et møde, så finder vi sammen den ideelle løsning til dit produkt.

Kontakt os for dit næste projekt

Ekspertise

Vores udviklings- og produktionsafdeling har sammenlagt over 500 års erfaring og der er ikke langt fra idé til eksekvering.

Kontakt

Du får en fast kontaktperson og direkte adgang til relevante afdelinger, og folk på projektet.

Garanti

Vi yder op til 24 måneders garanti på alle vores produkter. Al dokumentation gemmes i mindst 10 år efter sidste produktion.

ooono trafikalarm
_______

ooono: Fra idé til færdigtprodukt på rekordtid 

For Christian er det vigtigt, at hans leverandør er pålidelig, har selvstændig tankegang, er en god sourcing partner og skaber tryghed samt sikkerhed omkring hele projektet.

”CB Svendsen er en fornuftig produktionspartner og der har man så en dansk samarbejdspartner, fremfor en vis usikkerhed der kan forekomme med en leverandør fra eksempelvis Asien, selvom man måske kan spare et par kroner per enhed”, siger Christian Walther.

Kontakt os i dag!

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 256 MB.