KUNDECASE

OOONO: FRA IDÉ TIL FÆRDIGTPRODUKT PÅ REKORDTID

BAGGRUND

_______

OOONO specialiserer sig i design og udvikling af smarte produkter, der gør hverdagen lettere, som bl.a. OOONO co-driver.

OOONO er en lille elektronisk knap til bilen, der giver en advarsel, når man nærmer sig en fartkontrol eller anden hændelse, såsom kø, ulykke, vejarbejde eller lignende i trafikken. Produktet leveres med tusindvis af pre-installerede fartkontroller og anden trafikinformation i mere end 80 lande. Derudover benytter det sit massive netværk af brugere i hele Europa til at markere og opdatere placeringen af fartkontroller og anden væsentlig trafikinformation til gavn for trafiksikkerheden.

OOONOs mål er at skabe fantastiske brugeroplevelser og produkter, der er simple og nemme at bruge.

ooono trafikalarm

_______

Uhørt indenfor elektronik

_______

UDFORDRING

”Jeg stod pludselig med mulighed for at lave en trafikalarm og det var et projekt som skulle gå rigtig stærkt. Vores deadline for produktet var altafgørende for, at vi kunne nå at have julehandlen med”, siger Christian Walther, som stiftede virksomheden tilbage i starten af 2017.

Udover tidsrammen stillede produktets design og vejledende pris også store krav til udvikling og produktion. OOONO er ikke større end en femmer, har et minimalt strømforbrug, lyser og giver lyd ved forskellige hændelser i trafikken.

LØSNING

”En uge efter min henvendelse havde jeg specifikation på produktet og et udviklingsbudget på plads. Det tog 6 måneder at udvikle produktet, fra idé til færdigt produkt ude på hylderne i butikkerne. Det er uhørt indenfor elektronik. Jeg tror ikke, at der er ret mange udover CB Svendsen, der er i stand til at bære et projekt igennem så hurtigt og effektivt!”, fortæller Christian.

Der har været en del udfordringer, grundet den sparsomme tid og det pres, der var i forbindelse med projektet. Men med disse typer projekter må man erkende, at der uundgåeligt vil opstå fejl, som skal rettes undervejs. ”Man skal ikke tro, at man kan starte en high volume produktion, udvikle den på et halvt år og komme ud med den uden nogle slags fejl eller mangler”, siger Christian Walther.

For Christian er det vigtigt, at hans leverandør er pålidelig, har selvstændig tankegang, er en god sourcing partner og skaber tryghed samt sikkerhed omkring hele projektet. ”CB Svendsen er en fornuftig produktionspartner og der har man så en dansk samarbejdspartner, fremfor en vis usikkerhed der kan forekomme med en leverandør fra eksempelvis Asien, selvom man måske kan spare et par kroner per enhed”, siger han afslutningsvis.

 

_______
High volume produktion
_______
Effektiv proces fra idé til produktion
_______
Høj faglig og selvstændig tankegang
_______
God sourcing partner

”Det tog 6 måneder at udvikle produktet, fra idé til færdigt produkt ude på hylderne i butikkerne. Det er uhørt indenfor elektronik. Jeg tror ikke, at der er ret mange udover CB Svendsen, der er i stand til at bære et projekt igennem, så hurtigt og effektivt!”

_______

 

Christian Walther

CEO

OOONO A/S

Vores kunder – deres historier…

Moonboon logo

Kontakt os i dag!

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 256 MB.