KUNDECASE

VÆRLØSE VARMVÆRK: BEDRE OVERBLIK

BAGGRUND

_______

Værløse Varmeværk er stiftet tilbage i 1964 af en række forbrugere. Dengang med 500 forbrugere og olie, som opvarmningsmetode. I 1985 blev det besluttet at overgå til naturgas. Det er i dag affaldsvarme suppleret med 10% naturgas. Med en omsætning på ca. 25 millioner, 1 medarbejder og 1650 forbrugere, har lokalsamfundet i Værløse fået et værk, der fungerer mere end optimalt.

Værløse Varmeværk var med på den første bølge med fjernaflæsninger og kunne allerede dengang se fordele ved brug af sådan et system. De sidste 15 år har de brugt CB Svendsens fjernaflæsningsprodukter efter en anbefaling fra andre fjernvarmeværker.

”Som alene mand på kontoret, skal jeg kunne håndtere mange ting og her er CB Svendsens fjernaflæsere en kæmpe hjælp,” siger Frantz Lundquist, som er driftsleder i Værløse Varmeværk.  

Moonboon vuggemotor udviklet af CB Svendsen

_______

Målerfabrikant-uafhængig

_______

Moonboon vuggemotor udviklet af CB Svendsen

Med varmeværkets små- og store forbruger er der behov for kombination af forskellige typer fjernaflæsningsprodukter, hvilken er grunden til at varmeværket benytter hele fjernaflæsnings produktpaletten bestående af RF-6, RFC, M-Bus koncentratorer, FA-60 og FA-40 fra CB Svendsen. ”Det bedste ved CB Svendsens fjernaflæsningsprodukter er, at det er et uafhængigt system. Uanset hvilket navn, der står på vores målere, så kan de læses og jeg er ikke tvunget til at bruge et bestemt system for at kunne køre alt data sammen,” siger Frantz.  

RF-systemet sidder primært hos småforbrugere med tilknyttet RFC, hvor der læses en gang i døgnet. Mens FA-40 bruges typisk hos store forbrugere med behov for oftere målinger per døgn. ”Fjernaflæsning giver mig et indblik i om alt kører, som det skal. I den tid jeg har været ansat, har jeg oplevet hændelser, hvor data har afsløret, at noget var galt i en given adresse,” siger Frantz. 

Udover den bred vifte af fjernaflæsningsprodukter, som er målerfabrikant-uafhængig, er det servicen der vejer tungest hos Værløse Varmeværk. ”Èn ting er at CB Svendsen ligger næsten i baghaven af varmeværket, men deres høje- og personlige service, som man kender fra gamle dage, det er det jeg værdsætter. Deres produkter har høj kvalitet og holder for evigt og hvis der er noget der ikke er, som det skal være, så får du hjælp med det samme,” siger Frantz Lundquist afslutningsvis. 

 

”Det bedste ved CB Svendsens fjernaflæsningsprodukter er, at det er et uafhængigt system. Uanset hvilket navn, der står på vores målere, så kan de læses og jeg er ikke tvunget til at bruge et bestemt system for at kunne køre alt data sammen.”

_______

Frantz Lundquist

Driftsleder

Værløse Varmeværk