Læsetid: 3 minutter

Her er vores bud på fire julegaver til dem der elsker elektronik. Mange af CB Svendsens elektronikudvikling og –produktion henvender sig til industrien, medico eller marine & offshore. Det er langt den største del af kundeporteføljen, men der kommer dog flere henvendelser på forbruger produkter hen over året. Derfor vil vi gerne benytte lejligheden til at fremhæve nogle af de forbruger produkter, som vi er med til at udvikle og producere. 

 

OOONO: Udvikling og produktion på rekordtid 

For over 5 år siden fik vi en opgave om at udvikle en trafikalarm, der kunne komme på julehandlen I 2017. Siden hen er OOONO blevet én af de mest eftertragtede Co-driver på markedet i over 80 lande. Den løbende dialog og udvikling af produktet har gjort OOONO til et solidt produkt på markedet. Du kan læse mere om OOOONO her.

Julegaven er perfekt til den, der vil have relevant og nyttig trafikinformation mens man kører. 

 

MOONBOON: Bedre nattesøvn 

Moonboon vuggemotor udviklet af CB Svendsen

Moonboon Baby Studio har specialiseret sig I at producere babyudstyr I høj kvalitet. Vuggemotoren og slyngevuggen er Moonboons signaturprodukter. Vuggemotoren passer til de fleste andre slyngevugger på markedet. Selvom produktet lyder ret simpelt, er den mere kompliceret end som så, da vuggemotoren skal fungere til mange typer slyngevugger, kunne bære op til 15 kg og vugge I forskellige hastigheder. Du kan læse mere om Moonboon projektet her.

Julegaven er perfekt til de trætte forældre, der skal have dækket søvnbehovet. 

 

AMTECH: Kalk-knuseren 

Vi kender det alle sammen. Tilkalkede vandrør, varmtvandsbeholder, vaskemaskiner, opvaskemaskiner, kaffemaskiner, fliser, vandhaner og vi kunne blive ved… 

Det er ikke blot irriterende, men også en økonomisk byrde. En almindelig gennemsnitshusstand spilder hvert år mellem 1.300 og 2.500 kr. pga. kalk i vandet. Med kalk knuseren er det muligt i al enkelhed at sprænge de mange kalkkrystaller i vandet og undgå at de sætter dig fast overalt. Det lykkedes ved hjælp af en særlig teknik, baseret på ultralyd. Læs mere om kalkknuser her.

Julegaven til hjemmet der trænger til at komme kalkproblemer til livs. 

 

LOPOLIGHT: Effektiv diodelanterne 

I starten af 00’erne skabte Lopolight en sensation for sejlerfolket. I løbet af de sidste 18 år har de udvidet og fornyet deres udvalg af komplette navigationslyssystemer til alle skibstyper og størrelser. Diodelanterne er stadig de mest effektive, energivenlige og langt mere anvendelige lanterne på markedet og bruges af mange lystsejlere. Lopolights produkter leverer lys med lavt strømforbrug og ekstrem lang levetid, selv under de hårdeste forhold, begrundet dens innovative brug af LED teknologi. 

Julegaven til lystsejleren.