KUNDECASE

MOONBOON: BEDRE NATTESØVN MED HJÆLP FRA VUGGEMOTOR

BAGGRUND

_______

Marie har sammen med sin mand Adam startet Moonboon Baby Studio, som har specialiseret sig i at producere babyudstyr i høj kvalitetMarie så hullet i markedet for slyngevugger, da hun selv var på barsel. Derfor har hun siden gjort det til sin mission at give både babyer og deres forældre en bedre nattesøvn, med hjælp fra vuggemotorer og slyngevugger af høj kvalitet.  

Vuggemotoren og slyngevuggen er Moonboons signaturprodukter, og de fås enten i sampak eller hver for sig. Vuggemotoren passer nemlig til de fleste slyngevugger på markedet. 

I januar 2020 deltog Marie i DRprogrammet Løvens Hule, hvor investoren Christian Arnstedt købte sig ind i virksomheden.  

Moonboon vuggemotor udviklet af CB Svendsen

_______

Høje krav til kvalitet og funktion

_______

UDFORDRING

“Jeg så et hul i markedet og besluttede mig for at udvikle en vuggemotor, der blandt andet kunne holde en slyngevugge i bevægelse, så forældrene kan få lidt friere hændernår baby sover, siger Marie Grewstifter af Moonboon Baby Studio.  

Vuggemotoren skulle være den bedste på markedet, og det satte høje krav til vuggemotorens kvalitet og funktion. Projektet lyder måske simpelt, men er mere kompliceret end som så, da vuggemotoren skal fungere til mange typer slyngevugger, kunne bære op til 15 kg og vugge i forskellige hastigheder.  

Marie var kommet et godt stykke vej med produktidé, hjemmeside og marketingplan, og skulle nu finde en samarbejdspartner, der kunne udvikle og producere produktet og opfylde de høje  produktkrav til en pris, der kunne gøre det profitabelt at sælge. 

Jeg kontaktede CB Svendsen og de lavede et fint overslag på det hele; pris, hvornår vi kunne have prototyper klar, den forventede første leverance osv. Og så arbejdede vi sammen ud fra den plan, fortæller Marie. 

LØSNING

Selvom der har været lidt bump på vejen og en corona-pandemi, der har gjort det sværere end ellers, så er problemerne blevet løst. Vi har haft tæt kontakt og jeg har hele tiden føltat vi har været i synk og haft samme mål. Og det er supervigtigt for mig, siger Marie. 

Hos CB Svendsen betyder et godt og tæt samarbejde meget for både os og vores kunder. Og vi sætter en ære i at overholde de aftaler, vi indr 

Vores projekt var med en fast prisaftale, og selvom omfanget af projektet så viste sig at være større, har vi bibeholdt den prisaftale, der blev lavet. CB Svendsen er superprofessionelle,  fortæller Marie. 

Samarbejdet mellem Moonboon og CB Svendsen er et godt eksempel på, at det er muligt at vækste sammen med sin leverandør. På bare et år (med de vanskeligheder, corona-pandemien har bragt med sig) er Moonboons leverancer steget fra 250 vuggemotorer til to bestillinger af 10.000 enheder. 

 

_______
High volume produktion
_______
God service og kvalitet

“Selvom der har været lidt bump på vejen og en corona-pandemi, der har gjort det sværere end ellers, så er problemerne blevet løst. Vi har haft tæt kontakt og jeg har hele tiden følt, at vi har været i synk og haft samme mål. Og det er supervigtigt for mig.”

_______

Marie Grew

Indehaver

Moonboon International ApS

Vores kunder – deres historier…

OOONO

Kontakt os i dag!

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 256 MB.