KUNDECASE

LOPOLIGHT KOM SIKKERT I HAVN MED CB SVENDSEN A/S

BAGGRUND

_______

Siden starten af LED-revolutionen 00’erne har Lopolight leveret LED-navigationslamper til skibe over hele verden. I dag er virksomheden etableret som den førende producent af komplette navigationslyssystemer til alle skibstyper og størrelser. Lopolight har produktion og hovedkvarter i Danmark samt salgskontorer og distributionsnetværk over hele verden.

Lopolights produkter leverer lys med lavt strømforbrug og ekstrem lang levetid, selv under de hårdeste forhold, begrundet dens innovative brug af LED teknologi.

_______

Når udvikling og produktion ikke snakker samme sprog

_______

UDFORDRING

Tilbage i 2004 stod Jan Møller og hans partner, Peter Hanke, med en idé, men manglede gode leverandør. Dengang lå Lopolights udvikling og produktion to forskellige steder, hvilket viste sig at være problematisk.

”Det føltes som at være en lus mellem to negle. Når noget ikke fungerede, var både udvikling og produktion gode til at kaste problemerne over på modsatte part. Det virkede ikke optimalt og var en krævende proces,” udtaler Jan Møller.

LØSNING

I starten af 00’erne var elektronikudvikling og produktion af innovative produkter altafgørende for en nyoprettet virksomhed. CB Svendsen var derfor den perfekte partner for Lopolight.

“Det samarbejde vi har med CB Svendsen, har været med til at give os råderum til at gøre os nye tanker. Det har været vigtig at have en leverandør, der holder sig opdateret på både udvikling og produktionssiden. Deres passion for det de laver er med til at drive værket og sikrer, at vi får leveret produkter, som overholder og lever op til nyeste standarder.”

De sidste 15 års samarbejde mellem Lopolight og CB Svendsen bygger på loyalitet, støtte og evnen til løbende udvikling. Det har sikret udvikling og produktion af LED lanterner til flådefartøjer som sejler verden rundt.

”CB Svendsens evne til at sikre stærk kommunikation mellem udvikling og produktion, succes med produktion af kritiske komponenter og deres støtte har været værdifuld for vores organisation helt fra begyndelsen,” mener Jan Møller.

_______
Stærk kommunikation mellem udvikling og produktion
_______
Evnen til løbende udvikling
_______
Udvikling og produktion af LED lanterne til flådefarttøj
_______
15000 enheder årligt

”Det samarbejde vi har med CB Svendsen har været med til at give os råderum til at gøre os nye tanker.”

_______

 

Jan Møller

Managing Director & Partner

LOPOLIGHT

Vores kunder – deres historier…

OOONO

Kontakt os i dag!

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 256 MB.