KUNDECASE

QLIFE: ÈN LEVERANDØR OG FORENKLEDE PROCESSER

BAGGRUND

_______

Qlife Aps blev etableret i København af Thomas Warthoe, Peter Warthoe, Lars Bangsgaard og Ebbe Finding. De har tilbragt de sidste 20 år i IVD (In-Vitro Diagnostic) industrien og har sammen bygget små højteknologiske medicinske apparater til at samarbejde med førende IVD virksomheder. Grundlæggerne har dermed solid knowhow og erfaring inden for produktudvikling, godkendelse af lovgivning og forretningsdrift.

Egoo er et produkt, der er skabt ud fra Qlifes vision om at gøre en forskel for, hvor og hvordan blodanalyser udføres. Brugeren kan selv udføre analyserne på et lille medicinsk måleapparat og får efterfølgende testresultaterne direkte på sin smartphone. I øjeblikket kan Egoo bruges til hjerte-kar-sygdomme, diabetes og inflammatoriske sygdomme.

Egoo Instrument and Capsules

_______

Lang og snørklet vej til målet

_______

UDFORDRING

Med en vision om at redde menneskeliv og gøre en positiv forskel, følger desværre en del steps fra idé til produktlancering.

Især i Medtech-industrien, som kendetegnes ved meget høje krav til processtyring, sporbarhed og reguleringer, kan vejen til målet være lang og snørklet.

”Vi har en elektronikdesigner in-house og erfaring med produktudvikling. Alt produktion og prototype blev udført hos andre, og vi stod selv for alle leverancer af dele. Det gjorde vores processer besværlige og komplicerede. Der var brug for en, der kunne tage samlet bid af hele projektet. Én leverandør der kunne tage medansvar for, at det skulle lykkedes”, siger Ebbe Finding, CTO hos QLife ApS.

LØSNING

Både Ebbe og elektronikmanden, Johnny kendte til CB Svendsen fra tidligere job. Efter et indledende møde, hvor mål, koncept og vision blev drøftet, var der ikke i tvivl om, at CB Svendsen skulle være QLifes nye underleverandør. ”Vores beslutning bekræftede os i, at én leverandør, der varetager sig hele ansvaret, forenkler vores processer. I nogens øre kan det lyde dyrt, men når man gør det hele op, er der ingen prisforskel. Projektet er flydende og værdifuldt, og så er der ingen bøvl!” siger Ebbe Finding.

CB Svendsens specialafdelingers ekspertise og indbyrdes samarbejde sikrer et struktureret udviklingsforløb, hvor der tages stilling til alle forhold omkring et produkt. Herved minimeres omkostninger mens kvaliteten holdes i top.

_______
Flydende og værdigfuldt projekt
_______
Lever op til de regulatoriske krav
_______
Hurtig respons
_______
God service og kvalitet

Én leverandør, der varetager sig hele ansvaret, forenkler vores processer. I nogens øre kan det lyde dyrt, men når man gør det hele op, er der ingen prisforskelle”

_______

 

Ebbe Finding

CTO

QLife ApS

Vores kunder – deres historier…

Moonboon logo
OOONO

Kontakt os i dag!

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 256 MB.