Serigrafi og print

Vi trykker bl.a. frontplader, kabinetter og folier, f.eks. membrantastaturer med lysdioder og trykknapper.

Serigrafi

Serigrafi kaldes også silketryk eller rammetryk og er en trykketeknik, der muliggør farveoverførsel til et emne via et fint trådet væv med et ønsket motiv.
Serigrafi er særdeles velegnet til tryk på en lang række forskellige materialer, som f.eks. metal, plast, glas, pap og folier både i små og store størrelser med stor holdbarhed.
Vi har traditionelle trykkeborde samt en moderne og effektiv silketryksmaskine, som gør arbejdet endnu mere præcist og hurtigt.

Kontakt Christian Andrees for mere info på tlf. 44350432 eller send en mail.

 

Serigrafi - Silketryk - ATMA

Serigrafi - Tampontryk

Tampontryk

Tampontryk er en metode, der egner sig til avanceret tryk på stort set alle tænkelige og utænkelige former. Man kan desuden trykke på mange forskellige materialer: kunststoffer, metal, lakerede overflader, træ, glas, tekstiler m.m.
Denne form for tryk foregår ved overførsel af specialiseret farve via klicher og tamponer af forskellig hårdhed og udformning.
Tampontryk giver et topprofessionelt, skarpt og meget slidstærkt resultat.

Kontakt Christian Andrees for mere info på tlf. 44350432 eller send en mail.

Digital print

Vores Wide-format digital printer kan producere fantastisk levende grafik på tværs af en bred vifte af applikationer, herunder skilte, bannere, grafik og wraps til køretøjer, fine art plakater, emballage prototyper, etiketter, klistermærker, POP displays og varmeoverførsler på tøj.

Kontakt Christian Andrees for mere info på tlf. 44350432 eller send en mail.

Digital print - Wide format - Roland

Fræsning - metalætsning - CNC maskine

Fræsning og metalætsning

Vi udfører fræsning og boring af plast- og metalemner på vore CNC maskiner. Endvidere kan vi tilbyde ætsning af tynde metalplader i bl.a. rustfrit fjederstål, bronze, nysølv og messing til f.eks. EMC afskærmning.

Kontakt Christian Andrees for mere info på tlf. 44350432 eller send en mail.

Trykte kredsløb

Vi leverer enkeltsidet, dobbeltsidet og multilayer PCB (trykte kredsløb). Via vores gode samarbejde med vores partnere i Fjernøsten leverer vi både pris- og kvalitetsmæssig konkurrencedygtige PCB fra prototyper til store mængder.

Kontakt Christian Andrees for mere info på tlf. 44350432 eller send en mail.

PCB - Print - Serigrafi

 

 

 

Stil os et spørgsmål