Jobannonce: Salgsdirektør

Salgsdirektør søges - vil du være med til at skabe en stor succesfuld dansk virksomhed?

Vil du have ansvaret for at opbygge og professionalisere en salgsafdeling og salgskultur i en virksomhed, som allerede er nået en trecifret million omsætning? Vi skal meget mere nu – og det er her, du som vores nye salgsdirektør kommer til at spille en helt afgørende rolle.

CB Svendsen A/S søger en salgsdirektør til en nyoprettet stilling i forbindelse med vores re-positioneringsstrategi. Vi er en virksomhed i både kraftig vækst og i rivende udvikling, og det har givet os muskler til noget mere. Vi har skabt en helt unik forretningsmodel, som står på skuldrene af mange års erfaring, viden og en stærk familiebåret kultur. Vi har identificeret vores styrker og position i marked og ser, der er et enormt potentiale. Nu skal det bare realiseres.

CB Svendsen har en solid værdikæde, bygget over mange år med stærke kompetencer i udvikling, supply chain, produktion, QA samt kundeprojektledelse og vil opbygge nye kommercielle kompetencer for at sikre sin nye positionering.

Vi forventer, at du som ansøger kommer med et strategisk forretningsmindset, men også med kompetencer ift. procesorienteret strategisk løsningssalg, samt at du operationelt vil kunne løfte salget.

Du får bredt salgsansvar med mulighed for at bygge en kommerciel organisation i parallel med at aktivitetsniveauet øges.

Med den rigtige resultatskabelse vil den rigtige kandidat på den længere bane have mulighed for at øge sine ansvarsområder.

CB Svendsen A/S logo

CB Svendsen er en virksomhed, som fokuserer på at skabe succes for vores kunder ved at realisere innovative og værdiskabende produkter. Vi sikrer et ekstra servicelag af teknisk kunnen og fokus, hvilket minimerer risiko og sikrer kundens succes.

Vi kan varetage alt fra små til høj volumen produktioner samt lav- til højkomplekse produkter inden for en vid skare af industrier. Det er det, der kendetegner os – det er kernen i både vores kultur og succes.

Det er dette narrativ, du som vores nye salgsdirektør skal ”go-to-market” med, og, over tid i tæt samarbejde med vores CCO, opbygge vores salgsorganisation med.

Vi tror på, at der er store markedsandele at vinde og mange spændende kunder, som venter på at nyde godt af vores kompetencer og værdiskabelse.

Dine primære opgaver:

 • I samarbejde med CCO at beslutte go-to-market strategi og eksekvere denne

 • Drive salget i markedet og være med til at skabe resultater fra dag ét

 • Opsøgende strategisk B2B-salgsarbejde

 • Drive salgsarbejde in-house – du skal være med til at bygge organisationen op og sikre, at den samlede salgsproces kører

 • Sammen med Marketing sikre salgsmaterialer, afholdelse af messer og andre salgsrelaterede arrangementer

 •  

Kvalifikationer:

 • Energisk, selvkørende og proaktiv med et go-to mindset

 • Salgsprofessionel inden for B2B-segmentet. Du har +10 års erfaring med strategisk B2B-salg som mål- og budgetansvarlig

 • Rådgivende, relationsskabende og med en procesorienteret tilgang til salgsarbejdet. Du kender til og trives i de lange seje træk, som ofte er forudsætningen for at lykkes

 • Kommercielt tænkende og meget gerne med en kommerciel uddannelse. Du må hellere være salgs- og afsætningsøkonomisk uddannet end teknisk. Vi har meget teknisk viden i organisationen, som du naturligvis trækker på og inddrager i dit arbejde

 • Det er en fordel, at du har erfaring fra industrien – produktion eller distribution af elektronik el.lign.

 • Fortrolig med at opbygge og drive et forretningsområde, da du har gjort det før

 • Vant til at afdække kunder og deres potentialer, ift. hvordan CB Svendsen skaber værdi for kunderne

 • Fortrolig med at udarbejde budgetter og tilbud til kunderne samt kontrakter, evt. i samarbejde med CCO m.fl.

 • Gode IT-kundskaber: MS Office 365

 • Fortrolig med dansk og engelsk i skrift og tale

 •  

Vi tilbyder:

 • Fuldtidsansættelse

 • Attraktiv løn- og ansættelsespakke med kombinationen fast løn og præstationsløn

 • Arbejdsplads: i markedet/Værløse/Aarhus/hjemme/ andet

 • Tiltrædelse hurtigst muligt – men vi venter gerne på den rette

Derudover:

 • Attraktive medarbejderforhold med bl.a. månedlige arrangementer efter arbejdstiden, pensions- og forsikringsordninger, sundhedsforsikring, frokostordning, mulighed for massage m.m.

Hvem er vi?

CB SVENDSEN A/S er en elektronikudviklings- og produktionsvirksomhed med hovedsæde beliggende i Værløse med en mindre softwareafdeling i Aarhus. Vores produktion foregår både i Danmark og flere forskellige steder i Østeuropa. Udviklings- og produktionsopgaver udføres for kunder inden for mange forskellige segmenter såsom konsumer, den industrielle sektor, medico, forsvaret, den maritime sektor, offshore og telekommunikation.

Vi har et team af udviklere og projektledere – nogle af de dygtigste i branchen – samt en in-house produktion, der alle er en del af et dedikeret team, som nurser alle opgaver med stor omhyggelighed, erfaring og opmærksomhed. Der er under 50 skridt fra udvikling til produktionen. Produktionen består både af en automatisk montage af printkort samt test og box build-afdeling.

Til større produktioner har vi kapaciteten på fire fabrikker i Østeuropa. Her er det vores kompetente internt salg-medarbejdere, der tager hånd om kundernes ordrer. Intet er på noget tidspunkt overladt til tilfældighederne – heller ikke prisen, den holder vores dygtige sourcing-team et skarpt øje med. Ud over udvikling, internt salg og sourcing består vores team yderligere af QA og PTA samt lager- og logistikfolk.

CB SVENDSEN A/S beskæftiger ca. 50 medarbejdere i Værløse og Aarhus.

Ansøg

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Martin B. Svendsen, CCO og co-owner, på tlf. 2022 3352.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Deadline for din ansøgning er 12. august.

Vi inviterer kandidater til samtale fra uge 34, så send os din ansøgning og dit CV samt relevante bilag allerede i dag på Jobindex via linket “Søg stillingen” nedenfor.

"Som udviklingsingeniør i CB Svendsen får man mulighed for at forvandle innovative ideer til virkelige produkter. Her er ingen kassetænkning og vi sætter en ære i det, vi laver."

_______

Jesper H. Vestergaard

R&D Software Engineer

"En fantastisk arbejdsplads med højt til loftet, en fri og privat omgangstone samt en kort vej til en altid lyttende og løsningsorienteret ledelse."

_______

Anders Green

Lærling

"En god og moderne arbejdsplads. Det er super spændende, at vi altid er med til at sætte standarden for den nyeste teknik. Gode kollegaer, som sikrer en god stemning i firmaet."

_______

Danni Thomsen

Logistik Manager

"CB Svendsen giver dig mulighed for at arbejde med mange forskellige produkter og teknikker. Det er en flad organisation og der er kort vej til ledelsen."

_______

Kim Weidick

Projektleder