KUNDECASE

ELEKTRONISKE PRISSKILTE

Nanosatellit
State of the art pris-pyloner

_______

CB Svendsen medvirkede i udskiftning af de gamle store prisskilte – de såkaldte “pris-pyloner” – med dengang nye “State of the art” elektroniske prisskilte, hvor tallene skabes via gule højtintensitets lysdioder. Intensiteten reguleres via en lys sensor. Således blænder lysdioderne ikke trafikanterne om natten. Produktskiltenes backlight sker ved hjælp af hvide lysdioder, der ligeledes styres af det omgivende lys. Dette formindsker energiforbruget og forlænger ikke mindst de hvide lysdioders levetid. Datakommunikationen mellem prisskiltene og POS-systemet (kasseapparatet) sker trådløst via 433MHz radiosystem. Prisskiltene følger automatisk prisændringer således, at der altid er overensstemmelse mellem pris ved kassen, på tankstanderen og på det store prisskilt. Fremtiden er også sikret, da prisskiltene er forberedt både til priser over 10,00 kr. per liter og ændring af valuta til eventuel Euro. 

“Vi har været igennem en omfattende test- og udvælgelsesproces for at få et system, der levede op til alle vores krav. Til sidst faldt valget på CB Svendsen, der er kendt for at udvikle og producere driftstabile og spændende produkter.”  udtaler den tidligere tekniske chef fra Q8.

“Vi har været igennem en omfattende test- og udvælgelsesproces for at få et system, der levede op til alle vores krav. Til sidst faldt valget på CB Svendsen, der er kendt for at udvikle og producere driftstabile og spændende produkter.”

_______

Q8

Vores kunder – deres historier…

Moonboon logo
OOONO