Læsetid: < 1 minut

 

I en tid, hvor teknologibølgen aldrig har været større, annoncerer CB Svendsen med stolthed udnævnelsen af Brian Axbøg som deres nye udviklingschef (CTO). CB Svendsen får ikke blot en ny stemme i lederteamet, men også en ressource, der passer perfekt ind i firmaets strategi om udvidelse inden for industri og høj kompleksitet.

Brian Axbøg bringer over 20 års teknologisk ekspertise med sig til CB Svendsen. Hans tidligere bedrifter har været en rejse gennem teknologiens mest udfordrende territorier indenfor systemdesign, fra små mikrocontrollere til 4. generations PCIe-interfacekort til X86 CPU/GPU-platforme. Derudover integration af mekanik, køleelementer og kabler m.v., der alt sammen er styret hårdt op mod svære krav fra kunder i den industrielle, maritime og militære sektor.

”Med Brian Axbøg ved roret er der ingen tvivl om, at CB Svendsen vil kunne indfri sine strategiske mål og fortsætte sin ambitiøse kurs mod at blive et foretrukket udviklingshus samt producent, for industrielle og kommercielle kunder i Norden. Hans vision og beslutsomhed vil fungere, som katalysator for innovation, hvilket vil gøre virksomheden til et epicenter for banebrydende teknologiske løsninger” siger Martin Svendsen, partner og tidligere CTO.

CB Svendsen ser frem til en spændende fremtid med Brian Axbøg, som CTO og er overbeviste om, at hans tiltrædelse vil fremme virksomhedens mission om at skabe den mest innovative teknologi og produkter, som skaber succes for virksomhedens kunder.

Læs artiklen på Electronic Supply.