MARINE OG OFFSHORE

Elektronikudvikling og produktion til Marine og Offshore

Marine- og offshore-industrien bruger ofte højteknologiske og komplekse produkter til at løse de problemstillinger, der kan opstå i driften, i navigationen mm. Samtidig med den høje kompleksitet af produkterne, skal de også udvikles og produceres så de kan modstå f.eks. temperaturændringer, vand, vejr og vind. Vi har samarbejdet med kunder i denne industri i mange år, og har derfor opbygget en stærk portefølje, der har været med til at sikre at vi holder os opdaterede med den nyeste teknologi og de mange regulativer, der findes i branchen. I tæt samarbejde med vores kunder leverer vi derfor et fremtidssikret og produktionsoptimeret produkt, der udvikles til en konkurrencedygtig pris og med leverance inden for aftalt tid.

Book et møde, så finder vi sammen den ideelle løsning til dit produkt.

Kontakt os for dit næste projekt

Dokumentation

Du er sikret rettighederne til dit produkt. Som underleverandør leverer vi en kopi af produktmappen indeholdende alle nødvendige oplysninger for at kunne producere og teste produktet.

Kvalitet

Vi tager stilling til alle forhold omkring dit produkt og arbejder efter relevante standarder,  godkendelseskrav og miljømæssige forhold.

Garanti

Vi yder op til 24 måneders garanti på alle vores produkter. Al dokumentation gemmes i mindst 10 år efter sidste produktion.

_______

Lopolight kom sikkert i havn med CB Svendsen

De sidste 15 års samarbejde mellem Lopolight og CB Svendsen bygger på loyalitet, støtte og evnen til løbende udvikling. Det har sikret udvikling og produktion af LED lanterner til flådefartøjer som sejler verden rundt.

”CB Svendens evne til at sikre stærk kommunikation mellem udvikling og produktion, succes med produktion af kritiske komponenter og deres støtte har været værdifuld for vores organisation helt fra begyndelsen,” mener Jan Møller.

Kontakt os i dag!

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 256 MB.