Jobannonce: Regnskabsassistent - deltid, struktureret og omhyggelig

CB SVENDSEN A/S søger en dygtig og engageret regnskabsassistent til 20-25 timer pr. uge

CB SVENDSEN A/S søger en dygtig og engageret regnskabsassistent til 20-25 timer pr. uge. Du bliver en del af vores regnskabsafdeling og vil i det daglige arbejde tæt sammen med vores regnskabsansvarlig. Med reference til selskabets regnskabsansvarlig vil du være med til at styrke økonomifunktionen.

Du trives i en travl hverdag med mange daglige transaktioner, samt tager ansvar for at arbejdet bliver udført korrekt og til tiden.

CB Svendsen A/S logo

Dine primære opgaver:

 • Bogføring af fakturaer

 • Assistance til rykning af debitorer

 • Assistance til afstemning af leverandører og diverse konti

 • Assistance til afstemning af toldregistrering

 • Håndtering af indkomne e-mails

 • Assistance til håndtering af indbetalinger

Kvalifikationer:

 • Du har mindst 5 års erfaring som bogholder, regnskabsmedarbejder eller revisorassistent

 • Du har erfaring fra tilsvarende stilling

 • Kendskab til Microsoft Dynamics 365 Business Central er en fordel, men ikke et krav

 • Du er omhyggelig, arbejder systematisk, struktureret og vedholdende

 • Du kan overholde deadlines

 • Du arbejder selvstændigt og koncentreret, men kan samtidigt begå dig i et team

Vi tilbyder:

Et spændende og alsidigt job med ansættelsesstart hurtigst muligt, hvor du vil komme til at samarbejde med et dynamisk team i et uformelt miljø. Vi tilbyder pensions- og forsikringsordninger, frokostordning og mange andre personalegoder.

Hvem er vi?

CB SVENDSEN A/S er en elektronikudviklings- og produktionsvirksomhed med hovedsæde beliggende i Værløse med en mindre software afdeling i Århus. Vores produktion foregår både i Danmark og flere forskellige steder i Østeuropa. Udviklings- og produktionsopgaver udføres for kunder inden for mange forskellige segmenter såsom konsumer, den industrielle sektor, medico, forsvaret, den maritime sektor, offshore og telekommunikation.

Derudover har CB SVENDSEN A/S egne produktprogrammer blandt andet inden for fjernaflæsning af energimålere.

CB SVENDSEN A/S beskæftiger ca. 45 medarbejdere i Værløse og Århus og er i kraftig vækst.

Ansøg

Så send os gerne dit CV snarest muligt. Vi behandler ansøgere løbende, og lukker for modtagelse af ansøgninger, når den rette kandidat er fundet.

Stillingen besættes hurtigst muligt.

Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så send os din ansøgning og dit CV samt relevante bilag allerede i dag på Jobindex via linket “Søg stillingen” nedenfor.

"Som udviklingsingeniør i CB Svendsen får man mulighed for at forvandle innovative ideer til virkelige produkter. Her er ingen kassetænkning og vi sætter en ære i det, vi laver."

_______

Jesper H. Vestergaard

R&D Software Engineer

"En fantastisk arbejdsplads med højt til loftet, en fri og privat omgangstone samt en kort vej til en altid lyttende og løsningsorienteret ledelse."

_______

Anders Green

Lærling

"En god og moderne arbejdsplads. Det er super spændende, at vi altid er med til at sætte standarden for den nyeste teknik. Gode kollegaer, som sikrer en god stemning i firmaet."

_______

Danni Thomsen

Logistik Manager

"CB Svendsen giver dig mulighed for at arbejde med mange forskellige produkter og teknikker. Det er en flad organisation og der er kort vej til ledelsen."

_______

Kim Weidick

Projektleder