Læsetid: < 1 minut

 

CB Svendsen, en innovativ leverandør af elektroniske løsninger til udvikling og produktion, vil deltage i den kommende EOT-messe i Herning fra 9.-11. maj. EOT-messen er en vigtig begivenhed for hele elektronik- og teknologibranchen og samler de bedste virksomheder, startups og fagfolk fra hele Danmark.

På messen vil CB Svendsen have en stand, der er bemandet med et team af højt kvalificerede fagfolk, der er klar til at besvare spørgsmål og give mere information om deres ydelser. CB Svendsens innovative løsninger spænder fra prototyper til masseproduktion og produceres både i Danmark og Europa til konkurrencedygtige priser.

Netværk er en vigtig del af enhver branchebegivenhed, og CB Svendsen ser frem til at mødes med andre virksomheder, branchefolk, samarbejdspartner og kunder for at diskutere de nyeste tendenser, teknologier og samarbejdsmuligheder. EOT-messen giver CB Svendsen mulighed for at lære om den seneste udvikling i branchen og opbygge relationer, der kan gavne virksomhedens aktiviteter.

Besøg CB Svendsen på stand M9618 på EOT-messen og få mere at vide om deres innovative løsninger inden for elektronikudvikling og elektronikproduktion.