Læsetid: < 1 minut

For femte år i træk er CB Svendsen A/S i 2022 blevet tildelt en AAA-diplom. I år er blot lidt anderledes end sidste år, da bronze diplomet er nu udskiftet med sølv diplom. Kreditrating AAA gives til virksomheder med meget solid økonomi og særledes god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser. Så vurderingen er en finansiel kvalitetsstempling af, at CB Svendsen A/S er en økonomisk sund virksomhed og en troværdig samarbejdspartner. 

CB Svendsen er én af de 4176 virksomheder I Danmark, der er blevet tildelt AAA sølv diplom for højeste kreditværdighed baseret om Bisnodes kreditværdighedssystem. Inden for feltet “Fremstilling af instrumenter og apparater til måling, test og navigation” er CB Svendsen én af de 11 virksomheder med samme rating.  

“Vi er utrolige stolte af at have opnået endnu en milepæl, nu opgraderet til sølv AAA-rating. Vi ved at det giver tryghed både for vores nuværende og kommende kunder og er et kvalitetsstempel, så kunderne kan blive ved med at regne med os år efter år.” udtaler adm. direktør, Jakob Svendsen.