Jobannonce: Udviklingschef

Til Danmarks sejeste elektronikudviklerteam
CB SVENDSEN A/S, den førende virksomhed indenfor elektronikudvikling og -produktion, søger udviklingschef til Danmarks sejeste udviklerteam i Værløse. Udviklingsteamet består af 9 medarbejdere, hvoraf 2 sidder i Århus. Afdelingen udvikler produkter, der bl.a. omfatter konsumer elektronik, industriudstyr, IoT- og fjernaflæsningsudstyr, motorstyringer, styrings- og sensorteknologi, LED driver og andre spændende produkter. Opgaverne i afdelingen omfatter dermed digital og analog hardware, embedded softwareudvikling, webudvikling i mindre grad, PCB-layout, mekanisk design, 3D print, EMC- og CE-målinger med eget udstyr, samt udarbejdelse af testudstyr, systemer og hjælpeværktøjer til volumen produktion. Stort set alle udviklede produkter produceres af CB Svendsen efter endt udvikling.
Som udviklingschef bliver du frontfiguren for vores teknologiske afdeling. Du skal styrke afdelingens struktur, sikre fremgang, samt kvalitet og rettidig leveringstid af de forskellige elektronikudviklingsprojekter. Du vil skulle lede, motivere og udvikle dine medarbejder og du får rig mulighed for at videreudvikle og optimere rammerne for afdelingen. Du skal sikre at CB Svendsens kunder anser afdelingen for at være top moderne og professionel.
Du vil være firmaets ansigt udadtil inden for udvikling og vil derfor være i kontakt med kunder – gamle som nye. Du vil skulle være en bidragende faktor til at sikre nye kunder til virksomheden og arbejde tæt sammen med salgsafdelingen herom.
Du vil blive involveret i planlægning og implementering af firmaets vækststrategi samt være med til daglige strategiske beslutninger da du vil være en del af virksomhedens ledergruppe.
Ledergruppen mødes en gang om ugen for at gennemgå vigtige emner og træffe beslutninger som sætter dagsorden. Du vil yderligere skulle bidrage under vores månedlige infomøder i at informere virksomhedens medarbejdere om situationen i afdelingen og dens fremgang.

Den ideelle kandidat har følgende kvalifikationer:

 • Diplom eller civilingeniør inden for elektronik
 • Dokumenteret erfaring med projektledelse
 • Ledelse af videns medarbejdere herunder MUS og Lønsamtaler
 • Dokumenteret erfaring med ledelse inden for produktudvikling
 • Erfaring med kvalitetssikring, normer og standarder
 • Erfaring med projektbudgettering og tilbudsgivning
 • Evne og vilje til udarbejdelse af krav- og produktspecifikationer

Erfaring med eller

kendskab til:

 • Ledelse af konsulenter tilknyttet projekter
 • Projektledelse inden for embedded software
 • Design af mekaniske konstruktioner
 • CE certificeringer af produkter

Vi tilbyder:

Mulighed for at skabe fantastiske og innovative produkter, spændende nye kunderelationer og være med til at udvikle og optimere en virksomheden i kraftig vækst.
Derudover
 • En spændende og alsidig stilling i en innovativ virksomhed, som har stor succes, dynamisk team af ingeniør i et uformelt og behagelige miljø, en solid økonomi og som værdsætter gensidig respekt og det gode kollegaskab
 • Rige muligheder for at udvikle dine kompetencer, fagligt såvel som personligt
 • Stort indhold af faglige udfordringer med mangeartede opgaver
 • Stor grad af frihed til at præge dit arbejde og løsningerne af opgaverne
 • Attraktive medarbejderforhold med bl.a. pensions- og forsikringsordninger, sundhedsforsikring, frokostordning, samt løn efter kvalifikationer

Hvem er vi?

CB SVENDSEN A/S er en elektronikudviklings- og produktionsvirksomhed, som er beliggende i Værløse. Elektronikproduktionen foregår i Danmark og hos underleverandører i Polen, Litauen og Tjekkiet. Vores kunder kender CB Svendsen A/S for innovative løsninger, kvalitet, kosteffektivitet og fleksibilitet. På det personlige plan, er vi en forskelligartet gruppe af ca. 45 søde kollegaer, som har et kæmpe drive, stærk samarbejdsvilje, godt humør og som altid hjælper hinanden. Vi har det også sjovt udenfor arbejdstid, hvor der afholdes;
 • torsdagsbarer,
 • månedlige medarbejder hygge events,
 • sommerfest,
 • et brag af en julefrokost med fuldforplejning og overnatning sammen med den bedre halvdel mm.

Ansøgning

Vækker denne stilling din interesse? Kom og tag en snak med os.
Send din ansøgning til CTO Martin Svendsen via nedenstående link eller på mbs@cb-svendsen.dk
Stillingen tiltrædes hurtigst muligt.

"Som udviklingsingeniør i CB Svendsen får man mulighed for at forvandle innovative ideer til virkelige produkter. Her er ingen kassetænkning og vi sætter en ære i det, vi laver."

_______

 

Jesper H. Vestergaard

R&D Software Engineer

 

"En fantastisk arbejdsplads med højt til loftet, en fri og privat omgangstone samt en kort vej til en altid lyttende og løsningsorienteret ledelse."

_______

 

Anders Green

Lærling

"En god og moderne arbejdsplads. Det er super spændende, at vi altid er med til at sætte standarden for den nyeste teknik. Gode kollegaer, som sikrer en god stemning i firmaet."

_______

 

Danni Thomsen

Logistik Manager

"CB Svendsen giver dig mulighed for at arbejde med mange forskellige produkter og teknikker. Det er en flad organisation og der er kort vej til ledelsen."

_______

 

Kim Weidick

Projektleder