Jobannonce: Test og Produktionstekniker / Ingeniør

I elektronikudvikling

Et job med ansvar, udfordringer og mangeartet opgaver inden for elektronikudvikling og produktion.

Vi søger en kollega til vores dedikerede udviklingsteam i Værløse, hvor du vil få muligheden for at være med til at sætte dagsordenen i samarbejde med dygtige kolleger, og dermed sørge for at afdelingen forbliver en kernefunktion i virksomheden. Du vil blive en del af en dynamisk organisation med mange spændende opgaver og udfordringer, og hvor du får ansvar for at drive implementeringen af nye teknologier og emner i produktionen på tværs af forskellige afdelinger og lande. Du vil skulle arbejde med produktioner lige fra prototype stage til high volumen.

CB Svendsen A/S logo

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Udvikle programmer til testsystemer i blandt andet Labview, Test Stand & Wats

 • Ansvar for implementering af nye produkter, processer og udstyr i produktionen.

 • Support og it-assistance på testsystemer & produktionsværktøjer til igangværende produktion i vores udenlandske produktionsfaciliteter

 • Deltage i udviklingsprojekter og bidrage til forskellige kompetencecentre, hvor det forventes du bringer dine egne erfaringer i spil

 • Opbygning af styklister og produktionsdokumentation

 • Produktionsoptimering gennem sporing af performance, optimering af aktiviteter og implementering af forbedringsløsninger

 • Andre forfaldende opgaver

Kvalifikation og erfaring:

Som person er du positiv og empatisk, har gode kommunikationsevner og formår at videreformidle oplysninger på en entydig og præcis måde. Du er er i stand til at koordinere med flere interessenter. Du er struktureret, vedholdende og kvalitetsbevidst. Du er selvkørende og initiativrig.

Udover ovenstående, har vi følgende forventninger:

  • Du er uddannet produktionsteknikker, ingeniør eller anden relevant teknisk uddannelse

  • Erfaring med Lapview og Test Stand (NI)

  • Stærk forankret i IT-support og opsætning/brugen af PC

  • Du har erfaring med produktionsteknik i et produktionsmiljø

  • Du kan kommunikere flydende på dansk og engelsk

Vi tilbyder:

Mulighed for at skabe gode rammer og en fantastisk atmosfære samt være med til at sikre fremgangen i en virksomhed i kraftig vækst.

Derudover:

  • En spændende og alsidig stilling i en innovativ virksomhed, som har stor succes, et dynamisk team i et uformelt og behagelige miljø, en solid økonomi og som værdsætter gensidig respekt og det gode kollegaskab

  • Rige muligheder for at udvikle dine kompetencer, fagligt såvel som personligt

  • Stort indhold af faglige udfordringer med mangeartede opgaver

  • Stor grad af frihed til at præge dit arbejde og løsningerne af opgaverne

  • Attraktive medarbejderforhold med bl.a. månedlige arrangementer efter arbejdstiden, pensions- og forsikringsordninger, sundhedsforsikring, frokostordning, fælles morgenmad om fredagen, mulighed for massage mm.

Hvem er vi?

CB SVENDSEN A/S er en elektronikudviklings- og produktionsvirksomhed beliggende i Værløse. Vi udvikler, styrer indkøb og logistik og producerer i Værløse. Vi har ydermere en række produktionspartnere med faciliteter i Polen og Litauen.

De fleste udviklings- og produktionsopgaver udføres for kunder inden for den industrielle sektor, forsvaret, den maritime sektor samt telekommunikation.

CB SVENDSEN A/S beskæftiger ca. 40 medarbejdere i Værløse og er i kraftig vækst.

Ansøgning

Såfremt du ønsker at høre mere om jobbet bedes du kontakte Martin B. Svendsen på job@cb-svendsen.dk eller giv ham et kald på 44 48 52 86.

Stillingen tiltrædes hurtigst muligt, derfor vil vi løbende afholde samtaler.

Ansøgninger modtages kun gennem Jobindex.
Klik på ”søg stillingen”.

"Som udviklingsingeniør i CB Svendsen får man mulighed for at forvandle innovative ideer til virkelige produkter. Her er ingen kassetænkning og vi sætter en ære i det, vi laver."

_______

 

Jesper H. Vestergaard

R&D Software Engineer

 

"En fantastisk arbejdsplads med højt til loftet, en fri og privat omgangstone samt en kort vej til en altid lyttende og løsningsorienteret ledelse."

_______

 

Anders Green

Lærling

"En god og moderne arbejdsplads. Det er super spændende, at vi altid er med til at sætte standarden for den nyeste teknik. Gode kollegaer, som sikrer en god stemning i firmaet."

_______

 

Danni Thomsen

Logistik Manager

"CB Svendsen giver dig mulighed for at arbejde med mange forskellige produkter og teknikker. Det er en flad organisation og der er kort vej til ledelsen."

_______

 

Kim Weidick

Projektleder