Jobannonce: Teknisk Indkøber

til Dansk vækstvirksomhed

Vi skal udvide vores lille High Volume Team i CB Svendsen A/S. Det betyder at vi mangler en kollega, som er vant til at arbejde med indkøbssystemer, Excel og har lidt teknisk flair og indsigt i elektronik og mekanik. Vi vækster voldsomt i disse år (noget må vi da have gjort korrekt for vores kunder).

Da vi er et lille team, så er der ingen specielle faggrænser. Udover at chefen altid har ret, skal vi kunne dække af for hinanden, når der er travlt.

Vi skal også kunne tjekke lagerstatus, bestille en fragtmand fra Polen til Danmark (også i den anden retning). Udføre komponent kontrol på varer fra vores fabrikker, deltage i kunde- og leverandørmøder og så drikke en spandfuld espressoer. Du får to fladskærme at lege på. Chefen er meget vigtig, så han har tre.

CB Svendsen A/S logo

Din baggrund:

Et eller andet med indkøb, elektronik, produktion. Du er færdig med mandagstømmermænd og kan selv bære din kaffekop ud til opvaskemaskinen.

Vi tilbyder:

Frokostordning: Ja kald det hvad du synes, men der er noget på nogle fade hver dag, leveret af et firma, som selv mener de kan lave lækker og sund frokost.

Frugtordning: Vær først til fadet, ellers er der kun brune bananer tilbage.

Lønniveau: Du får helt sikkert mindre end din kommende chef.

Sundhedsforsikring og pensionsordning: Jeps, den slags har vi også.

Personale arrangementer: Kurvefletning hver fredag fra 17-20.30 og derudover en hulens masse DHL stafet, bowling, torsdagsbar, padel-tennis, go-cart, fredagsbar, mandagskage.

Hjemmearbejde: Ja, hvis du kan bevise at du fra din sofa, kan nå printeren på chefens kontor, så arbejder du bare hjemme alt det du ønsker.

Vi ligger 185 sekunders gang fra S-tog og har gratis P-pladser til biler og cykler.

Hvis du kan drikke kaffe på kontoret mellem kl. 7-15 er det ideelt og gerne god til Engelsk på minimum 3. klasse niveau.

Hvem er vi?

Teknisk udviklingshus, som udvikler og producerer elektroniske enheder for vores kunder i både Danmark og udlandet. Der er lokket 44 kollegaer ind i firmaet, som vi forsøger at skræmme væk hver eneste dag; nogle har været her mere end 30 år. Men vi er også en masse nyansatte stakler.

Ansøgning

Kom med i teamet og byd ind med din erfaring og evner. Skriv en kort ansøgning, hvor du praler lidt med din baggrund, hvad du har udrettet og hvad du kan bidrage med. Vi holder løbende samtaler og venter gerne på den rette kollega.

Ved spørgsmål, kontakt bos@cb-svendsen.dk eller giv mig et ping på Bo’s mobil: 6114 6688

Ansøgninger modtages gennem Jobindex.
Klik på ”søg stillingen”.

"Som udviklingsingeniør i CB Svendsen får man mulighed for at forvandle innovative ideer til virkelige produkter. Her er ingen kassetænkning og vi sætter en ære i det, vi laver."

_______

 

Jesper H. Vestergaard

R&D Software Engineer

 

"En fantastisk arbejdsplads med højt til loftet, en fri og privat omgangstone samt en kort vej til en altid lyttende og løsningsorienteret ledelse."

_______

 

Anders Green

Lærling

"En god og moderne arbejdsplads. Det er super spændende, at vi altid er med til at sætte standarden for den nyeste teknik. Gode kollegaer, som sikrer en god stemning i firmaet."

_______

 

Danni Thomsen

Logistik Manager

"CB Svendsen giver dig mulighed for at arbejde med mange forskellige produkter og teknikker. Det er en flad organisation og der er kort vej til ledelsen."

_______

 

Kim Weidick

Projektleder