Jobannonce: PTA-medarbejder

CB SVENDSEN A/S søger en tekniker, der brænder for at arbejde med PTA-opgaver i en elektronikvirksomhed i hastig vækst. Du vil indgå i et team bestående af projektledere, indkøbere og udviklingsafdelingen og skal agere bindeled og teknisk support mellem disse funktioner.

Opgaverne vil bestå i projektafvikling, produktionsmodning af kundeprojekterne, samt klassiske PTA-discipliner som godkendelse, oprettelse og vedligeholdelse af varer og styklister i virksomhedens ERP-system (C5).

CB Svendsen A/S logo

Kan du dokumentere erfaring med én eller flere af discipliner?

 • Planlægning og gennemførelse af konstruktionsændringer

 • Udvælgelse, kostoptimering og standardisering af elektronikkomponenter

 • Skaffe komponenter til prototyper

 • Support til leverandør, indkøb og produktion

 • Udarbejdelse af produktionsdokumentation

 • Behandle afvigelser og styre korrigerende handlinger

 • Overvåge leverandør- og komponentmarkedet og udvælgelse af leverandører

Den ideelle kandidat har følgende kvalifikationer:

 • Du er uddannet inden for elektronik

 • Du har haft dokumenteret produktionsteknisk arbejde

 • Du har gode samarbejdsevner

 • Du er initiativrig og proaktiv

 • Gode IT-kundskaber: MS office365 bruger, især Excel

 • C5 kendskab er en fordel

Vi tilbyder:

Et spændende og alsidigt job, hvor du vil komme til at samarbejde med et dynamisk team i et uformelt miljø. I en dagligdag med stort indhold af faglige udfordringer og mangeartede opgaver vil du få rig mulighed for personlig udvikling, og du vil ovenikøbet få stor grad af frihed til at præge din dagligdag for at løse den overordnet opgave.

CB SVENDSEN A/S beskæftiger ca. 40 medarbejdere i Værløse og er i kraftig vækst. Derfor forventer vi også du vil skulle bidrage til den forandring, som virksomheden står over for på proces- og systemsiden.

Er ovenstående noget for dig?

Hvem er vi?

CB SVENDSEN A/S er en elektronikudviklings- og produktionsvirksomhed beliggende i Værløse. Vores produktion foregår både i Danmark og i Østeuropa. Udviklings- og produktionsopgaver udføres for kunder inden for mange forskellige segmenter såsom den industrielle sektor, konsumer, medico, forsvaret og den maritime sektor samt offshore og telekommunikation. Firmaet har derudover egne produktprogrammer blandt andet inden for fjernaflæsning af energimålere.

Ansøgning

Såfremt du ønsker at høre mere om jobbet bedes du kontakte Lars Boye Rasmussen på job@cb-svendsen.dk 

Stillingen tiltrædes hurtigst muligt.

Ansøgninger modtages kun gennem Jobindex.
Klik på ”søg stillingen”.

"Som udviklingsingeniør i CB Svendsen får man mulighed for at forvandle innovative ideer til virkelige produkter. Her er ingen kassetænkning og vi sætter en ære i det, vi laver."

_______

 

Jesper H. Vestergaard

R&D Software Engineer

 

"En fantastisk arbejdsplads med højt til loftet, en fri og privat omgangstone samt en kort vej til en altid lyttende og løsningsorienteret ledelse."

_______

 

Anders Green

Lærling

"En god og moderne arbejdsplads. Det er super spændende, at vi altid er med til at sætte standarden for den nyeste teknik. Gode kollegaer, som sikrer en god stemning i firmaet."

_______

 

Danni Thomsen

Logistik Manager

"CB Svendsen giver dig mulighed for at arbejde med mange forskellige produkter og teknikker. Det er en flad organisation og der er kort vej til ledelsen."

_______

 

Kim Weidick

Projektleder