Jobannonce: Maskinoperatør til SMT/THT-montage

I elektronikproduktion

Er du vores næste kollega i SMD-afdelingen? Brænder du for at sætte dit præg på nutidens og fremtidens elektroniske produkter? Vil du være med i en virksomhed med stor vækst? – så har vi en ledig stilling som SMD-operatør i vores produktion i Værløse.

Produktionen beskæftiger 6 medarbejdere, som håndterer alt indenfor elektronikmontage af prototyper, 0-serier og serieproduktioner, samt kontrol heraf. Vi søger en alsidig teknikker med flair for maskiner og processer, til en avanceret elektronikproduktion med vokseværk.

Dine daglige arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte opstilling og afvikling af store og små elektronikprojekter, kvalitetskontrol, re-work opgaver, mindre udviklingsopgaver, vedligehold og andre administrative opgaver i forbindelse med vores alsidige maskinpark.

CB Svendsen A/S logo

Den ideelle kandidat har følgende kvalifikationer:

Vi forestiller os, at du vil have bedst chance for at lykkes, hvis du:

  • Har erfaring fra tidligere med SMT/SMD-produktion,

  • Har erfaring med håndlodning – Både SMD/THT,

  • Har taget kursus eller på anden måde har kendskab i/til IPC-610a,

  • Har gode samarbejdsevner og er initiativrig.

Hvis du tilmed har erfaring med proces styring er det en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder:

  • Et spændende arbejdsmiljø i en moderne elektronik produktion, med dygtige og engagerede kollegaer,

  • En virksomhed med gode muligheder for personlig udvikling,

  • Attraktive medarbejderforhold med bl.a. månedlige arrangementer efter arbejdstiden, pensions- og forsikringsordninger, sundhedsforsikring, frokostordning, fælles morgenmad om fredagen, mulighed for massage mm.

Hvem er vi?

CB SVENDSEN A/S er en elektronikudviklings- og produktionsvirksomhed beliggende i Værløse. Vi udvikler, styrer indkøb og logistik og producerer i Værløse. Vi har ydermere en række produktionspartnere med faciliteter i Polen og Litauen.

De fleste udviklings- og produktionsopgaver udføres for kunder inden for den industrielle sektor, forsvaret, den maritime sektor samt telekommunikation.

CB SVENDSEN A/S beskæftiger ca. 40 medarbejdere i Værløse og er i kraftig vækst.

Ansøgning

Såfremt du ønsker at høre mere om jobbet bedes du kontakte Lars Boye Rasmussen på job@cb-svendsen.dk

Vi tager imod ansøgninger og afholder løbende kandidatudvælgelse i løbet af december.

Ansøgninger modtages kun gennem Jobindex.
Klik på ”søg stillingen”.

"Som udviklingsingeniør i CB Svendsen får man mulighed for at forvandle innovative ideer til virkelige produkter. Her er ingen kassetænkning og vi sætter en ære i det, vi laver."

_______

 

Jesper H. Vestergaard

R&D Software Engineer

 

"En fantastisk arbejdsplads med højt til loftet, en fri og privat omgangstone samt en kort vej til en altid lyttende og løsningsorienteret ledelse."

_______

 

Anders Green

Lærling

"En god og moderne arbejdsplads. Det er super spændende, at vi altid er med til at sætte standarden for den nyeste teknik. Gode kollegaer, som sikrer en god stemning i firmaet."

_______

 

Danni Thomsen

Logistik Manager

"CB Svendsen giver dig mulighed for at arbejde med mange forskellige produkter og teknikker. Det er en flad organisation og der er kort vej til ledelsen."

_______

 

Kim Weidick

Projektleder