Jobannonce: Indkøber

til en af Danmarks førende elektronikproducenter

CB SVENDSEN A/S søger en indkøber der skal indgå i et firemandsteam og arbejde i tæt samarbejde med projektsælgere og produktion. Som indkøber vil du skulle indkøbe elektroniske komponenter og en bred portefølje af mekaniske dele. Endvidere vil du skulle støtte op og medvirke i vareoprettelsesprocessen og oprettelse af styklister.

Du vil være ansvarlig for dine igangværende indkøbsordrer og skal kunne kommunikere afvigelser på priser, leveringstider mm. til relevante interessenter. Du vil indgå i et indkøbs- og planlægningsteam på yderligere 3 personer og du vil skulle arbejde tæt sammen med vores projektsælgere, produktionsafdelinger og vores lager. Du får rig mulighed for, sammen med teamet, at videreudvikle processer og procedurer mm. i afdelingen.

CB Svendsen A/S logo

Den ideelle kandidat har følgende kvalifikationer:

 • Erfaring med at drive dagligt indkøb, indhentning af tilbud, placering og opfølgning på indkøbsordre mm., gerne fra elektronikbranchen e.l.

 • Erfaring med oprettelse af varenumre og styklister og gerne andet stamdata

 • Godt kendskab til ERP- systemer og er hurtigt til at lære at operere i dem. C5-kendskab vil være en fordel

 • God forståelse for produktionsplanlægning

 • Erfaring med Lean, 5S, løbende forbedringer vil være en fordel

 • Bruger af MS office365. Superbruger af Excel, vil være en fordel

 • Du er struktureret, disciplineret og vedholden

 • Du er god til at kommunikere og sikre, at alle interessenter til hver en tid er informeret

 • Du er god til at lytte og sparre med organisationen og ledelse

 • Du er god til at bevare roen og skabe overblik

 • Du har overskud til at arbejde med løbende forbedringer

Vi tilbyder:

Et spændende og alsidigt job, hvor du vil komme til at samarbejde med et dynamisk team i et uformelt miljø. I en dagligdag med stort indhold af faglige udfordringer og mangeartede opgaver vil du få rig mulighed for personlig udvikling, og du vil ovenikøbet få stor grad af frihed til at præge din dagligdag for at løse den overordnet opgave.

CB SVENDSEN A/S beskæftiger ca. 40 medarbejdere i Værløse og er i kraftig vækst. Derfor forventer vi også du vil skulle bidrage til den forandring, som virksomheden står over for på proces- og systemsiden.

Er ovenstående noget for dig?

Hvem er vi?

CB SVENDSEN A/S er en elektronikudviklings- og produktionsvirksomhed beliggende i Værløse. Vores produktion foregår både i Danmark og i Østeuropa. Udviklings- og produktionsopgaver udføres for kunder inden for mange forskellige segmenter såsom den industrielle sektor, konsumer, medico, forsvaret og den maritime sektor samt offshore og telekommunikation. Firmaet har derudover egne produktprogrammer blandt andet inden for fjernaflæsning af energimålere.

Ansøgning

Såfremt du ønsker at høre mere om jobbet bedes du kontakte Lars Boye Rasmussen på job@cb-svendsen.dk 

Stillingen tiltrædes hurtigst muligt.

Ansøgninger modtages kun gennem Jobindex.
Klik på ”søg stillingen”.

"Som udviklingsingeniør i CB Svendsen får man mulighed for at forvandle innovative ideer til virkelige produkter. Her er ingen kassetænkning og vi sætter en ære i det, vi laver."

_______

 

Jesper H. Vestergaard

R&D Software Engineer

 

"En fantastisk arbejdsplads med højt til loftet, en fri og privat omgangstone samt en kort vej til en altid lyttende og løsningsorienteret ledelse."

_______

 

Anders Green

Lærling

"En god og moderne arbejdsplads. Det er super spændende, at vi altid er med til at sætte standarden for den nyeste teknik. Gode kollegaer, som sikrer en god stemning i firmaet."

_______

 

Danni Thomsen

Logistik Manager

"CB Svendsen giver dig mulighed for at arbejde med mange forskellige produkter og teknikker. Det er en flad organisation og der er kort vej til ledelsen."

_______

 

Kim Weidick

Projektleder